Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 11 nci Olağan Kurultayına MHP Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Mv Aday Adayları Nurhan SELÇUK, Ali İhsan ÖZKAN, Manisa Büyükşehir Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan ENSİVRİ, M.H.P Akhisar Kadın Kolları Başkanı Fatma YURTSEVER, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy MHP Akhisar İlçe yönetim Kurulu üyeleri Osman ÇELİK, Hasan DALAR, Halime ER, Tanju TOSUN , Kadın kolları yönetim üyeleri ve parti üyeleriyle beraber katıldılar.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin salondakileri selamlamasının ardından kurultay gündemine geçildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in kongre açılış konuşmasının ardından Kongre Divan Başkanlığı için verilen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın başkanlığındaki öneri oylandı. Yalçın başkanlığındaki divan, oy birliği ile divan başkanlığına seçildi. Gündeme geçilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultaydaki konuşmasına başladı. Sayın Genel Başkan Bahçeli kongrenin iki hedefini açıkladı MHP Lideri Devlet Bahçeli, konuşmasının hemen başında Kongre'nin hedefini de iki kelime ile ortaya koydu; "kucaklaşma" ve "kararlılık gösterme..." MHP Lideri "kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız" dedi. Ankara'dan "Ebedi Başkent" olarak bahseden Sayın Genel Başkan, Kongre'nin nevruz günü yapılmasını ise, "yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz" dedi.

HAKSIZLIĞA, YOKSULLUĞA, YOLSUZLUĞA KARŞI BİZİMLE YÜRÜYÜN''
Kasacılara millete küfreden havuzculara karşı bizimle yürü Türkiye. İhanete karşı çözülmeye ve çürümeye karşı işsizliğe yoksulluğa, yolsuzluğa karşı bizimle yürü Türkiye. Fakirliğe ve çaresizliğe karşı bizim yürüyün. Maddi ve manevi kalkınma için yollara düştük. Allahın izniyle 7 Haziran'da MHP iktidardadır. Herkes hesabını buna göre yapmaktadır. MHP Türk milletini ikdara taşıyacaktır. Bizde çelik gibi yürek demir gibi bilek yenilemeyecek yüksek ülküler vardır. 7 Haziran'da destan yazmaya var mısınız? İhanetin kökünü kazımaya hazır mısınız? AKP'yi silecek MHP'yi yükseltecek misiniz? Türkiye ve Türk milleti için hepimize üstün başarılar diliyorum. Ve diyorum ki 'Bizimle yürü Türkiye...' Ne Mutlu Türk'üm diyene!'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kurultay için hazırlanan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri yer aldı. "Bizimle yürü Türkiye" çağrısı ile düzenlenen Kurultay için salona Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının da bulunduğu "Yasaklara karşı bizimle yürü Türkiye", "Tavizlere ve tahriklere karşı bizimle yürü Türkiye", "Bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Haksızlığa ve adaletsizliğe karşı bizimle yürü Türkiye", "Hainlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Çözülmeye ve yıkıma karşı bizimle yürü Türkiye" ve "Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı bizimle yürü Türkiye" yazılı pankartlar asıldı.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda delegeler, 14 sandıkta genel başkan seçimi için oy kullandı. Tek aday gösterilen Bahçeli, geçerli oyların tamamını alarak yeniden Genel Başkan Seçildi. Kurultayda 1160 delege oy kullandı. 

Manisa Eski Milletvekimi ve Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin AKGÜL Merkez yürütme kuruluna seçildi.