Akhisarpress.com - MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeliğinden emekli Mansur Onay, ilçe başkanı İbrahim Uğurlu ve arkadaşları tekrar AKP adayı olan Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya ziyaret ederek yazılı olarak 5 sorulu bir dilekçe verdiler.

MHP Adayı Mansur Onay, “Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.” Diye sözlerine başladıktan sonra, “Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilkeli ve tutarlı bir düzlemde siyaset yapmayı amaç edindik. Bu itibarla; halkımıza doğru bildiklerimizi anlatarak, adayların hiçbiri karalamadan, sadece projelerimiz ve yapacaklarımız hususunu halkımıza anlatacağız. Tabii bununla birlikte iki dönem yerel iktidarda bulunan siz değerli başkan ve uygulamalarınız hakkında eleştirilerimiz de olacaktır. Amacımız “Çamur at izi kalsın” politikası değil; bilakis, tarafınıza haksızlık yapmamak adına doğru bilgilere ihtiyacımız vardır. Bu itibarla; aşağıdaki soruların cevaplarının tarafımıza bildirilmesini halkımız adına önemli rica ediyoruz. Çünkü Akhisarlıların sizlere sordukları en önemli sorulardan bazıları bunlardır. Doğru cevap verme adına da sorularımızın cevaplanmasını istiyoruz.

1-Sın 5 yıl içersin de kaç metrekareparke taşı döşendi ve metre karesi kaç liradır ?

2-Başka vilayetlerden kaç adet araç kiraladınız ve aylık ortalama araç kirası ödemesi ne kadardır?

3-İmar revizyonu için ödenen para miktarı ne kadardır ?

4-Belediye binasının aylık elektrik faturası ne kadardır ?

5-Akhisar Belediyesinin toplam borcu ne kadardır ?” dedi

Belediye başkanı Salih Hızlı Akhisar’ın kent kültürüne her geçen gün artarak geliştiğini belirterek, “Bu sorulara muhatap olacak merci biziz. Her yaptığımız işler açık şekilde yasal ihalelerle yapılmıştır. Meclisteki arkadaşlarınız vasıtası ile de bu sorular sorulabilirdi. Bu soruların cevaplarını en kıza zamanda size ulaştıracağız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.