Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay seçim çalışmalarını Manisa Yunusemre ilçe teşkilatı ve Manisa Ülkü Ocakları il başkanlığını ziyaret etti.

7 Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçim öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay buradaki konuşmasına hafta sonu yapılan kurultay ve genel başkanlık seçimlerinin öncelikle partimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulunarak başladı.

Av. Osman Oktay konuşmasına 23 Mart 2015 günü vefat eden MHP’nin merkez ilçe ve il teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunan Nafiz Bulut’u rahmet ve şükranla anarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden Av. Osman Oktay; “Manisa ili olarak genelde vatandaşlarımızın geçim kaynağı tarıma dayalıdır. Bu nedenle iktidarın 13 yıllık tarım politikası şehrimize ve bölgemize hiçbir katkı sağlamamıştır. Çiftçimiz zor günler geçirmektedir. Çiftçinin temel ihtiyaçları olan mazot, gübre ve ilaç fiyatları ürün bedelleri ile doğru orantılı değildir. Bu nedenle çiftçi tarlasını ekip biçememektedir. Kesinlikle MHP iktidarında çiftçinin desteklenmesi için her türlü çabayı ve gayreti sarf edeceğiz.”dedi.

Oktay konuşmasının devamında ; “2002 yılında AKP iktidara gelirken fakiri, fukarayı, zor durumda olan insanlarımızı gözeteceğini kollayacağını, kul hakkını yedirmeyeceklerini söylemişlerse de son iki gündür yaşananlar, özellikle sayın Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki diyalogları izlediğimizde 13 yıllık iktidarın hiçbir şekilde yoksulun, fakir fukaranın hamisi, koruyucusu olmadığı net olarak ortadadır. Bizim iktidarımızda her vatandaşımız anayasamızda belirtilen sosyal devlet sorumluluğu gereği, insanca yaşama hakkına sahip olacaktır. Biz sizlerin huzurunda kesinlikle bunun açık taahhüdünü veriyoruz.”dedi.