MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, Selendi ilçesinde Ülkücü İşçiler Derneği’nin açılış programına katıldı. 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, geçtiğimiz gün Selendi ilçesindeki Ülkücü İşçiler Derneği açılışına katıldı.

Açılışa Selendi Belediye başkanı Nurullah Savaş, Selendi MHP İlçe başkanı Salim Çıplak, Soma İlçe başkanı Vedat Erdem, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Murat Öner, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayları, Kadın Kolları Başkanları, Ülkücü Ocakları başkanları, partililer ve birçok dernek oda ve sivil toplum örgütü yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı. 

Açılış programında konuşan MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay; “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ülkemiz için önemli bir dönüm noktasıdır. 13 yıllık iktidarın ülkemizde her türlü kesime özellikle bölgemizdeki ziraatle iştigal eden çiftçilerimize, hayvancılıkla uğraşan köylülerimize yaşattığı sıkıntı bizler tarafından çok iyi bilinmektedir. Biz bu sıkıntılara vakıfız, çözüm noktasında da her türlü çareyi biliyoruz. Bu konuda sizlerin yanındayız. İnşallah bize ve Milliyetçi Hareket Partisine bu yetkiyi verdiğinizde, bu sıkıntılarınızı gidereceğimizin sözünü veriyoruz. Bizler sizlerin meclisteki gözü ve kulağı olacağız.”dedi.

Konuşmasının devamında hükümetin işsizlik ile ilgili politikalarını eleştiren Av. Oktay; “Hepinizce bilindiği gibi TÜİK raporlarında resmi işsizlik oranı %10.9 iken özellikle gençler arasında bu rakam %20’lerin üzerindedir. Bu durumda iktidarın işsizlik ve istihdam konusunda sınıfta kaldığının göstergesidir. Biz ülke olarak genç bir nüfusa sahibiz. Her ilde üniversite kurmakla övünen siyasi iktidar ne yazık ki üniversite mezunlarına, iş sağlayamaz duruma gelmiştir. Üniversiteden mezun olan arkadaşlarımız işsiz olarak mezun olmaktadır. MHP iktidarında işsizliğin giderilmesi ve ülkede yeni istihdam alanlarının yaratılması, müteşebbislere yeni yatırımlara yönelebilmeleri için, çeşitli olanakların sağlanması yolunda her türlü çaba sarf edilecek ve imkanlar sağlanacaktır.”dedi.