Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına Kula ve Selendi ilçelerinde devam etti.

Kula ve Selendi ilçelerinde vatandaşlar ve parti üyeleri ile bir araya gelen Av. Osman Oktay büyük ilgi ile karşılandı. Yörenin konumu itibariyle en büyük sorun tarım ve hayvancılıktaki sıkıntılar olduğunu vurgulayan Oktay; “12 yıllık iktidar maalesef çiftçimize ve hayvancılık ile geçinen köylümüze sahip çıkmamıştır. Çiftçinin kullandığı mazot, gübre, ilaç ve benzeri girdilerin fiyatı sürekli olarak artarken çiftçimizin elde ettiği mahsul aynı değeri bulmamıştır. Bu nedenle çiftçimiz hasat sonunda alın terinin karşılığını alamamaktadır. Biz iktidara geldiğimizde kesinlikle çiftçimizin ve üreticimizin her türlü sorunun yanında olacağız.” dedi.

Yine bölgede hiçbir şekilde sanayiye yönelik yatırımın olmadığını ve işsizlik nedeniyle büyük kentlere ciddi manada göçlerin olduğunu belirten Oktay; “Bu sorunu çok iyi biliyoruz. Bizim iktidarımızda bulunduğumuz bölgelere yatırımların gelebilmesi ve bu konuda cazibe merkezi olmaları için yatırımcılara sigorta pirimi, vergi indirimi, enerji avantajı çeşitli muafiyetler sağlanacaktır. Kesinlikle buralarda işsizlik sorunu kalmayacaktır.” dedi.