Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy, 21 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilen MHP Genel Kuruluna katıldı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘iki bayram bir arada olsun’ teklifi ile 21 Mart Nevruz gününe denk getirilen Arena Spor Salonunda yapılan kurultaya katılanlar arasında yer aldı. 

MHP'nin  11. Olağan Büyük Kurultayı’na büyük ilgi gösterildi. Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolarken, binlerce kişi dışarıda kaldı. Saat 11.05'te salona gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı. Partilileri selamlayan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hükümeti ve çözüm sürecini eleştiren uzun bir konuşma yaptı.

MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy'da Ankara Arena Spor Salonunda yapılan Kurultay'a Soma, Kırkağaç ve Akhisar ilçe başkanları ile birlikte katılarak, 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlere MHP'nin iktidar parti olması adına birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade etti.