Haber Merkezi - Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, ara vermeden sürdürdüğü köy çalışmalarına, Doğuca Bekirler ve Eroğlu Mahallelerine yaptığı ziyaretlerle devam ediyor.


Halk ile sohbet havasında geçen samimi tanıtma ve tanışma ziyaretleri sırasında,Hakkı KUZUM, Milli Görüş Belediyeciliğinin Ülkemize kazandırdığı öncü ve efsane hizmetlerin, Akhisar ve Çevre halkının da layık olduğunu, belediyeyi yönetme emanetini aldıklarında, Kurumsal destekli güçlü bir Zeytin Birliği kuracaklarını, zeytin üreticisinin zeytinini daha rahat ,daha emin ve daha iyi fiyat koşullarıyla pazarlayabilmesinin önünü açacaklarını , bunun yanı sıra, zeytincinin girdi maliyetlerinin, kurulacak olan bu “Zeytin Birliği” vasıtasıyla ciddi oranda düşürülmek suretiyle çiftçimize risk yüklenmeyeceğini söyledi.

Akhisar zeytinini , bir marka haline ancak, Milli Görüş Belediyecilik Hizmeti anlayışı tarafından getirilebileceğini söyleyen Hakkı KUZUM, Akhisar Belediyesinin reklamından çok, Akhisar Zeytininin reklama ihtiyacı olduğu gerçeğini ifade ederek, Akhisar Belediye Gençlik Spor’un adını Akhisar Zeytin Spor olarak değiştireceklerini belirtti. “Böylece tüm Türkiye Akhisar denince zeytini, zeytin denildiğinde de Akhisar’ı hatırlayacak. Bu düzenleme Akhisar zeytininin tanınmasına ciddi oranda katkı sağlanmış olacaktır.” Dedi.

Hakkı KUZUM, çok yakınımızda olan enerji Kaynaklarının farkında olunmadığını ve bu kaynaklardan yeterince faydalanılmadığını hatırlattı. Belediyeyi yönetme emanetini aldıklarında, bu enerji kaynaklarını işleterek ,ucuz enerjiyi, Akhisar ve Bölge halkının hizmetine sunacaklarını ifade etti.

Hamasi vaadler vermeyeceklerini ve yapmayacağı şeyleri söylemeyeceklerini dile getiren Hakkı KUZUM, Aday tanıtım programından sonraki zaman diliminde, Akhisar ve Çevre belde ve köylerden büyük teveccüh gördüklerini , parti üye sayısındaki artışın, hiç görülmedik oranda yükselmesi sebebiyle, “her vatandaşımıza ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.