30 Martta yapılacak olan seçim çalışmalarına Saadet partisi son surat devam ediyor. Akhisar Saadet partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İ. Hakkı Kuzum İlçe Başkanı Fikret Aysu Akhisar’ın Bütün Köy ve Beldelerinden sonra şehir içi gezilerini de son surat devam ettiriyor.

Saadet partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İ. Hakkı Kuzum Ragıpbey mahallesi hilaliye yolu üzerinde kardeşler kahvesi ve Kethüda makalesi İzmir İstanbul tolu üzerinde anayolda bulunan kahvede vatandaşlara seslendi. Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Fikret Aysu “Bu gün sizlere Akhisar Belediye Başkan adayımız Milli Görüşçü İ. Hakkı Kuzum seslenecek. Sizleri Allahın selamı ile selamlıyor Hayırlı Akşamlar diliyoruz” dedi. Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Kuzum “ Ben Hashoca mahallesinde doğmuş, İlk ve öğretimini Akhisar’da tamamlamış, Milli görüşçü kapatılan Refah partide de görev almış Akhisar Tahtakale de babam ile birlikte esnaflık yapmış ve Halen kendi iş yerim olan kuzum ticarette esnaflık yapan bir kardeşinizim.

Değerli Kardeşlerim 30 Martta yapılacak olan seçimlerde sizlerin diğerli oylarına talibiz. Bu gün sizlere sorsam Saadet partisi genel başkanı kim diye belki hiç biriniz bilmeyecek. Çünkü Milli görüş milli irade olduğu için hiçbir haberlerde Saadet partisinden bahsedilmiyor neden çünkü biliyorlar Saadet partisi vatandaşın halkın sorunlarını dinliyor, biliyor ve anlıyor, korktukları içinde haberlerde yer vermiyorlar.

Bugün İnternet diye bir şey var bakın milli görüş döneminde neler yapılmış neler yapımlaş. Milli Görüş döneminde Bir asgari ücretli kardeşim bir aylık maaş ile 42 tane mutfak tüpü alabiliyordu şimdi ise bırakın 42 tane mutfak tüpünü 10 tane bile alamıyor. Bizler sizlerin o diğerli emanet olan oylarına talibiz. Diyebilirsiniz bizim emanet olan oylarımız çok diğerli evet o emaneti bizlere verin bizler o emanetlerinize Allahın izni ile nasıl sahip çıkacağız görün.

Biz milli Görüş olarak diyoruz ki hastalandık mı hastaneye gideriz doktor ilaç yazar ilaç fayda etmez ise ilacı değiştiririz. Gelin bu seçimlerde ilaç ile birlikte Doktoru da değiştirelim. Biz Saadet Partisi olarak 30 Martta yapılacak olan seçimlerin ülkemize milletimize ve Akhisar’ımıza hayırlı olmasını dileriz, bu bir hizmet yarışıdır.

Bu gün burada bizleri dinlediğiniz için sizlere sevgi saygı ve hürmetlerim ile teşekkür eder Allaha Emanet ediyorum, sağ olun var olun” dedi.