Akhisarpress.com - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Askere gidecek gençlerin daveti üzerine Kömürcü köyüne ziyarette bulundu. Yağmurlu ve rüzgârlı bir hava olmasına rağmen güzel ve coşkulu bir katılım ile karşılanan Bakırlıoğlu meşaleler ve yağmur eşliğinde köy halkına seslendi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, köy halkına yaptığı konuşmada ; “ Sevgili asker kardeşlerim, saygı değer Kömürcü halkı, bana bu yağmurlu ve rüzgârlı gecede coşkulu ve sıcak bir karşılama yaptığınız için teşekkür ederim. Asker kardeşlerime yerine getirecekleri bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Vatani görevini yapmanın ne kadar zor ama bir o kadar da değerli olduğunu biliyorum. Allah tüm yakınlarına kavuşturmayı nasip etsin. Sapa sağlam dönmeyi nasip etsin. Şimdiden kardeşlerime hayırlı teskereler demek istiyorum. Bu güzel gece de sizlere siyaset yapmak istemiyorum ama bu yerel seçimler de en çok önem verdiğim yerlerden biri olarak Kömürcü halkından destek bekliyorum. Bu gece yanımızda olamasa da Milletvekilimiz Sayın Sakine Öz’ün sizlere selamını getirdim. Değerli bayanlarımıza çok selam söyledi en kısa zamanda da ziyaretinize geleceğini aktarmamı istedi. Manisa Milletvekilimiz aynı zamanda da Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Özgür Özel’in selamlarını getirdim. Asker kardeşlerime hayırlı teskereler dilediğini de iletmemi istedi. Beni bu gece buraya davet eden asker kardeşlerime ve Kömürcü halkına memnuniyetimi sunar bu gecenizin güzel geçmesi dileğiyle teşekkür ederim. ” dedi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu’nu Kömürcü köyünün girişinde bayrakla karşılayan askerler köy meydanına kadar yürüdü. Askerler bayrakla yürümeden öncede Bakırlıoğlu’na geleneksel olarak uyguladıkları bayrak öpme geleneğini uyguladı. Bayrağı öpen Bakırlıoğlu İlçe Başkanı İsmail Fikirli ile askerlere bahşiş verdi. Havanın yağmurlu ve rüzgârlı olmasına rağmen kalabalık bir grup karşılama yaparken köy meydanına geldiklerin de meşaleler ile karşılandı. Askerlerle birlikte davullarla zurnalarla oynayan Bakırlıoğlu kahvehaneleri ve bayanları da ziyaret ederek yerel seçim için destek istedi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Kömürcü de yapmış olduğu ziyaretin ardından Dingiller köyüne ziyarette bulundu. Bakırlıoğlu; “ Kömürcü köyümüzde askerlerimizden zor ayrıldık. O yüzden de biraz geciktik. Kusurumuza bakmazsanız seviniriz. Bu saate kadar bizleri beklediğiniz içinde teşekkür ederim. 30 Mart yerel seçimlerin bizler için ne kadar çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Biz Akhisar da değişimin olacağını ve değişimin adresinin de Cumhuriyet Halk Partisi olacağına inanıyoruz. İnancımız için köy köyleri, beldeleri, mahalleri, esnafları, odaları, halkımızı herkesi kapsayan bir çalışma yapıyoruz. Ayağına kadar gidilmedik kimse kalmayacak. Artık halkımızın daha mutlu olması için daha iyi hizmet alması için durmadan çalışıyoruz. Akhisar’ımızın gelişmişlik bakımından ne kadar çok geride kaldığını biliyoruz. Potansiyelinin de çok olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin doğdukları yerde doyabilecekleri bir kent yaratmak için sizlerden destek istiyoruz. Biz bu göreve talibiz çünkü belediyeyi bu kenti beraber yöneteceğiz. Her yerde vurgulamak istiyorum sloganımızda da dediğimiz gibi, Değişime İnan, İyi Hizmet, Mutlu Kent… ” dedi ve katılanlara teşekkür etti.