İYİ Parti Akhisar ilçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, "Akhisarspor’da, başkan Fatih Karabulut’un istifası sonrası başkanlık görevine yönetim dışından menajerlik şirketi olan Evren Özbey’in getirilmesine tepki gösterdi. Akhisarspor’u, Akhisarlıların kurduğunu ve kimsenin kimseye peşkeş çekemeyeceğini kaydeden Kındıroğlu, “İTHAL BAŞKAN AKHİSAR’A İHANETTİR” dedi. 

TFF 1. Lig’de ilk galibiyetini Balıkesirspor’u 2-0 yenerek alıp içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde moral tazeleyen Akhisarspor’da, geçtiğimiz hafta başkan Fatih Karabulut’un istifası sonrası başkanlık görevine yönetim dışından menajerlik şirketi olan Evren Özbey’in getirilmesine yönelik tartışmalar sürerken, bir tepki de İYİ Parti’den geldi. 

İYİ Parti Akhisar ilçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, yaptığı açıklamada, kararın Akhisarspor’u kuran Akhisarlıları üzdüğünü söyledi. Akhisarspor’u peşkeş çekenlerin Akhisarspor’un arması altında kalacağını kaydeden Kındıroğlu, “Akhisarspor’u, Akhisarlılar kurdu. Akhisarspor’u Akhisar’da yönetecek kimse kalmadı da, menajerlik şirketi mi yönetecek. Bu kararı kim aldıysa, kararın arkasında kim varsa bunu şiddetle kınıyoruz. Akhisarspor’u peşkeş çekenler, verdikleri bu kararın altına kalacağına da eminiz. Verilen bu karardan en yakın zamanda dönülerek, Akhisarspor’umuz için doğru ve kararlı adımlar atılmalıdır. Aksine İTHAL BAŞKAN AKHİSAR’A İHANETTİR. İthal yönetime karşı, ilçemizde yaşayan yurttaşlarımızdan, siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından temennimiz elimizi değil gövdemizi ortaya koyarak kulübümüzü sahip çıkmaktır “ diye konuştu.