Halk buluşmalarına devam eden İYİ Parti Manisa İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Akhisar’ı da ziyaret ederek Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun misafiri oldu. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, gündeme dair konular görüşüldü.

Halk ile iç içe sorunları dinleyerek çözümler bulmak ve gündeme getirmek için saha çalışmalarına devam eden İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar’ı da ziyaret eden Başkan Eryılmaz, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun misafiri oldu. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurduğu Millet İttifakı’nın yerel yönetimlerdeki başarısı konuşuldu, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Akhisar Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yereldeki başarılarının ülke genelinde konuşulduğuna dikkat çeken Eryılmaz, Millet İttifakı iktidarında Türkiye’yi sorunlardan arındırarak daha güzel bir geleceğe taşıyacaklarını dile getirdi. 

Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti Manisa İl Başkanımız Hasan Eryılmaz, İlçe Başkanımız Halil Korkmaz, meclis üyelerimiz ve İYİ Partili dostlarımızı Uğru Mumcu Kültür ve Sanat Merkezimizde misafir ederek hem gündeme dair sohbet ettik hem de yaptığımız ve yapacağımız hizmetler üzerine konuştuk. Nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için kendilerine teşekkür ederim.”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, misafirperverliklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Gölmarmara İlçe Başkanı Fevzi Düzövüt, Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca, Kırkağaç İlçe Başkanı Levent Komşu, Manisa Teşkilat Başkanı Tuna Önsoy, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Tuncay Engin, Ekrem Kayserili Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Ali Kındıroğlu, Nurullah Zağlı ile birlikte il ve ilçe yönetimleri katıldı.