Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde takımı ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ile bir araya gelen İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimi takıma üye olacaklarının da sözünü verdi.

TFF 1. Lig’de mücadele veren Akhisarspor’a, İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı’ndan destek geldi. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde takımı ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ile bir araya gelen İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimi takıma üye olacaklarının da sözünü verdi.

İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimi TFF 1. Lig’de mücadele veren Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut’u ziyaret ederek, kulübe destek vereceklerinin sözünü verdi.

Gerçekleşen ziyarette her zaman Akhisarspor’un yanında olduklarını belirten Kındıroğlu, “Akhisarspor’un, ilçemizin tanıtımında büyük katkısı var. İYİ Parti olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Bu anlamda Akhisarspor’umuza da her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bir Akhisarspor var. Tüm Akhisarlılar olarak takımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Öte yandan kulüp'e üye olacaklarının sözünü veren Kındıroğlu, Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut’a saat hediye etti. Daha sonra Kındıroğlu Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idman öncesi takımı ziyaret ederek, Adanaspor maçı öncesi başarılar diledi.