CHP Belediye başkan Adayı Ecz. Besim Dutlulu, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli, yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti İlçe başkanı Mustafa Kındıroğlu;" Bugün burada toplanmamızın sebebi Akhisar Belediye Başkan adayımız Besim Dutlulu ve belediye meclis üyelerimizi basına ve kamuoyuna duyurmak. İl başkanları ve genel merkezler düzeyinde yapılan protokol  gereğinde bize 4 tane belediye meclis üyeliği verildiğinde biz Cumhuriyet Halk Partisi ve Belediye Başkan adayıyla ortak fikir alışverişinde bulunarak bize 1, 3 ve 9 verilmişti. Ama biz her iki parti birbirimize anlayış göstererek, olumsuzluğa yol açmamak için sıralarımızı 2, 3, 6 ve 14 olarak belirledik. Bunda hiçbir problem yok, önemli olan sıralar değil önemli olan bir tane, iki tane fazla adam sokmak değil önemli olan Akhisar’da hizmet edebilecek belediye meclis üyelerinin ve belediye başkan adayının kazanması olduğunu düşündük. Çok güçlü bir iktidarın 3 dönemlik bir belediye başkanlığı var Akhisar’da fakat yapılan veya yapılmayanlar da ortada. Biz Besim başkanımla beraber Allah’ın izniyle Akhisar Belediyesini aldığımızda şunları yapacağız demeye yine lüzum yok başkanımın zaten bunları çok iyi yapacağından teşkilat olarak şüphemiz yok. İYİ Parti Akhisar ilçe başkanlığı olarak var gücümüzle elimizden ne geliyorsa gece gündüz çalışıp Akhisar Belediyesini almak olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

Toplantıda konuşan CHP Belediye başkan Adayı Ecz. Besim Dutlulu;" Çok güzel bir birliktelik oldu, çok uyumlu çalışıyoruz. Mutlaka aralarda ufak tefek anlaşmazlıklar olmuştur ama biz bunları çok güzel bir şekilde aştık ve çok güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Çok değerli insanlar bizim meclis üyesi kadromuza girdi. Aynı şekilde bizim Cumhuriyet Halk Partisinden gelen listemizde çok güzel bir liste oldu ve içimize sindi. Bundan sonra çok fazla konuşma zamanı değil çalışma zamanı. Hep birlikte çalışacağız, 1 Nisan’a kadar yapacağımız çalışmalar tamamen seçim çalışması ama bizim asıl hedefimiz 1 Nisan’dan sonrası. 1 Nisan’dan sonra Akhisar’da yapacağımız çok iş var. Bunları gerek İyi Parti gerekse Cumhuriyet Halk Partililerle yapacağız. Belediyeyi tüm Akhisarlılarla beraber yöneteceğiz. Akhisar’da kazanılacak bir seçimimiz var. Bizim meclis listemizde görebilirsiniz biz sadece Cumhuriyet Halk Partili ve İyi Partili arkadaşlarımızın değil AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızın da oylarına talibiz çünkü biz tüm Akhisar’ı kucaklıyoruz. İnsan ayırmayacağız, partizanlık yapmayacağız. Kişi ayırmayacağız, o mahalle onların bu mahalle bizim diye ayırmayacağız. Her mahalle her sokakta biz bu hizmetlere devam edeceğiz. Bizim felsefemiz yok. Akhisar’ın her mahallesi her sokağı bizim, her çukur her sorun bizim çözmemiz gereken bir sorun işte bu ilkeyle biz hareket edeceğiz. 31 Mart’a az kaldı, bu seçimi biz Allah’ın izniyle kazanacağız ama ondan sonra çok çalışacağız bunun sözünü veriyorum" dedi.  

İYİ Parti Meclis üyesi adayların kısa özgeçmişlerini

Gökhan Köse; 1978 yılında Soma’ da doğdu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemleri Anabilim dalında aldı. Halen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü 4. Sınıf öğrencisidir. 2006 yılına kadar özel sektörde mühendis ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2006 yılından bugüne dek danışmanlık, gıda ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 2 şirketin kurucu ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir. 2006-2009 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Zeytin Yetiştiriciliği ve Değerlendirilmesi Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. 2011-2013 yıllarında Gıda Mühendisleri Odası Manisa Kurucu İl temsilcisi olarak görev yaptı.

Mustafa Ali Kındıroğlu; 1971 yılında Akhisar’ın Ballıca köyünde doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk ve Orta Öğrenimini Ballıca İlköğretim Okulunda tamamladı. Eğitim hayatından sonra 1994 yılında zeytin tarımı ve sofralık zeytin ticaretine atıldı. 25 yıldır Ballıca Mahallesinde bulunan işletmesinde sofralık zeytin çeşitleri üretimi yaparak Anadolu’ nun tamamında faaliyet gösteren 100’ ü aşkın bayisine satmaktadır. İYİ Parti Akhisar İlçe teşkilatında kurucu üye olarak görev almıştır.

İbrahim Emre Ursavaş; 1980 yılında Akhisar’da doğdu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İlk ve Orta öğrenimini Akhisar’da, lise eğitimini ise Manisa’da tamamladı. Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 2005 yılından bu yana Akhisar’da ticari faaliyetlerle uğraşmaktadır. 2005-2007 yılları arası Demokrat Parti İlçe gençlik kolları başkanı olarak görev yapmıştır.

Nurullah Zağlı;1959 yılında Gördes’te doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk, Orta ve Lise eğitimini Akhisar’da aldı. Dokuz Eylül Üniversitesinde Edebiyat Bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Sazoba İ.Ö.O, Kayalıoğlu İ.Ö.O ve Namık Oğul Lisesinde okul müdürü olarak görev yaptı. 2008 yılında emekli olduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Halen Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar şube başkanlığı görevini sürdürmektedir.