Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz şunları kaydetti “İYİ Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Doğukan Günay kardeşimiz getirilmiş ve görevlendirme yetkisi verilmiştir.

İlçemize, Partimize ve Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan Günay'a hayırlı olması dileğiyle kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın”

Doğukan Günay yaptığı açıklamada, “Akhisar İYİ parti ilçe başkanlığı kurulduğu ilk günden itibaren Akhisar Gençlik Kolları Kurucu Üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundum. 26 yaşındayım Akhisar sanayisinde esnaflık yapıyorum.

Beni bu göreve layık gören İlçe Başkanı Halil Korkmaz'a il gençlik kolları başkanı Bülent Can Sayal'a teşekkür ederim. Onların yüzünü kara çıkartmamak adına gençlik kolları olarak elinizden geleni en iyisini yapıp Akhisar'da iyi gençliğin yükselişini herkese göstereceğiz.

Ülkemizde gençliğe en büyük desteği veren sayın genel başkanımız Meral Akşener'e ile bizi ülkenin kurtulmasındaki en büyük alternatif güç olarak gören milletimize borcumuz ödemek için genel başkanımızın liderliğinde en büyük cabayı gösterip ipi göğüsleyeceğimize Parti'miz şehrimiz ve milletimiz emin olsun Saygılar sevgiler sunarım” dedi.