Milli İttifak’ın Manisa Milletvekili adayları Süleyman Avcı ve Hüseyin Çelik Tütenli(Milinge) ve Kadıdağ’ da vatandaşlara seslendi. 

7 Haziranda yapılacak olan seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Milli İttifak gece gündüz mahalleleri dolaşıyor. Milli İttifak’ın Manisa Milletvekili adayları Hüseyin Çelik ve Süleyman Avcı, BBP Akhisar İlçe Başkanı Nurettin İbaş, Akhisar İlçe yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu ve yönetim kurulunun katıldığı mahalle ziyaretlerinde halkı selamlayarak esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu. Milli İttifak adına Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu adayları tanıtıp kısa konuşma yaptıktan sonra sözü alan Milli İttifak’ın Manisa Milletvekili adayı Süleyman Avcı  projelerini anlatarak; “ Hükümetimiz 5 kişilik aileyi bir simit bir çaya mahkum etmiştir. 5 kişilik aile 3 öğün 1 çay bir simit  yerse 950 TL yapar. Şimdi sizlere soruyorum bir simit bir çay parası dedikleri zamları azımsayarak esnafın işçinin emeklinin çiftçinin belini büken hükümete destek verecek misiniz?  İnşallah 7 Haziran’da bu milletimiz Merhum Erbakan Hocamızın ve ebedi liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetleri olan bizlere güvenir de milletimiz daha önceki yıllarda yarım kalan hizmetlerimiz ile refaha huzura kavuşurlar. Çünkü bugün ben kendimde esnaf olduğum için görüyorum ki esnafımız perişan işsizlik hat safhada gençlerimiz kahve köşelerinde zaman öldürüyor. Gelin birlik olalım bu Millet Bayrağı yerden kaldırmasını bildiği gibi bunları sandığın dibine gömmesini de bilir. Bu vesile ile 7 Haziran’da ‘hemşerim sen de saadete gel’ diyor” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Milli İttifak’ın diğer Milletvekili Hüseyin Çelik ise iktidarın Avrupa politikalarını eleştirerek; “Şöyle bir geriye bakarsak biz Çanakkale’de ne yaptık başımızı ellerimizin arasına alıp bir düşünelim. Uğruna bakanlıklar kurduğumuz, kol kola girdiğimiz 250 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Zaferini hep birlikte yaptık. Onları rahmetle minnetle anıyoruz, sevgili büyüklerim, değerli gençler şimdi biz bizden sonraki çocuklarımıza, torunlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağız? Ya hep beraber Çanakkale’deki gibi tek yumruk olacağız. 1969’lu yıllarda Rahmetli Erbakan hocamızın başlattığı ağır sanayi, yerli sanayi, milli sanayi hamlelerini ve sanayi destekli tarım hamlelerini yapacağız. Ülkemizi batıya kulluk mu yaptıracağız? Yoksa aslına döndürüp lider ülke Türkiye mi yapacağız? İşte bu seçimler onun seçimleri. Bizler köylerimizi mahallelerimizi Akhisar’ımızın her tarafını dolaşıyoruz, bize diyorlar ki ekonomi perişan. Allah aşkına bir düşünelim biz bunları hak ediyor muyuz? 13 yıl önce Bizimle birlikte olup ta daha sonra bizden ayrılan AK Partili kardeşlerimiz ile buralara defalarca geldik. Ne diyorlardı ‘biz sizi aldatmadık size asla yalan söylemedik’ diyorlardı; ama maalesef bizi sırtımızdan vurup gittiler.  Avrupa Birliği Bakanlığı kurdular ülkemizde bir din kardeşimizin bir Müslüman’ın asla kabullenemeyeceği yanlış kanunlara imza atma zorunda kaldılar. Sevgili kardeşlerim bu atılan imzalarda milletimizin asla haberi olmuyor” diye konuştu.