İlçe Başkanı Avukat İsmail Fikirli’nin aday adayı olması ile istifa etmesinden sonra, bazı yönetim kurulu üyelerinin istifası sonrası, yeni yönetim oluşturması için eski ilçe başkanlarından İsmail  Şahin görevlendirildi. 16 kişilik yönetim kurulunda  eski yönetimden 4 kişi var.

Bugün ilçe teşkilatında düzenlenen basın açıklamasıyla yeni yönetim ve görev dağılımı basına tanıtıldı.

Yeni yönetim kurulunu basına tanıtan İsmail Şahin; ““Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir çınarız. Bu büyük ve ulu çınarın gelecek nesillere taşınması için hepimiz canımız pahasına çalışacağız. Çünkü bu ülkede demokrasinin kaynağı Cumhuriyet Halk Partisi’dir, bunun dışında başka hiçbir partide demokrasi yoktur. Bunun örneklerinide yine hep beraber görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi dışında hangi parti milletvekili seçimlerinde adaylarını ön seçim ile belirliyor. Bizler Bu ülkenin temel taşlarıyız.” Dedi.

Başkan; İsmail Şahin

Genel sekreter; Lütfi Yavuz

Yön kurulu üyeleri; Beşire Sunay Genç, İsmail Münis, Ali Kemal Çokgör, Leman Gider, Alper Ayan, Sabri Aras, Ertuğrul Yılmaz, Server Goral, Adem Zeybel, Ayfer Köprülü, Cemil Aydın, Tülin Abaka, Aynah Boşnak, İsmail Seyrek, Barkın Düzgün, Durmuş Seyrek