Haber Merkezi - AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Bölge toplantısında gençlere seslenen AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Tanrıverdi, 30 Martta yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Tanrıverdi, “Bu seçim, yerel yöneticilerin seçimlerinin yapıldığı bir seçim değil Türkiye’nin rotasının belirleneceği, geleceğinin belirleneceği önemli bir seçimdir. Bu seçim hem partimiz adına hem ülkemiz adına hem bölgemiz adına hem de dünya adına farklı bir seçimdir.”dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinin Koordinesinde ve Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Bölge Toplantısı Saruhan Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, Seçim İşleri Başkanı Kurtcan Çelebi, Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Faruk İslam, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Ali Taylan Öztaylan ile Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, İzmir, Uşak, Kütahya illerinden gelen AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat, Seçim İşleri ve Yerel Yönetimler Başkanları ve bu birimlerde görev yapan Ak Partili gençler katıldı.

“BU SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKMALIYIZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’dan sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur gençlere önemli mesajlar verdi. Baybatur konuşmasında, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler, her zaman ifade ettiğim gibi 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimler gibidir. Bu seçimlerde zaferle çıktığımız zaman Başbakanımızın bizlere göstermiş olduğu 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam ve emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu doğrultuda düşünmemiz ve bunu benimsememiz gerekiyor. Dünya Lideri olan Genel Başkanımız ve Başbakanımızı sandıkta alaşağı edemeyen zihniyet ayak oyunları ile yok etmeye çalışıyor. Bizim birinci vazifemiz bu dönemde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çevresinde vücudumuzu, fikrimizi, bütün gücümüzü set olarak çevirip onu müdafaa etmemiz lazım. Partimizin içinden ya da dışından kim ne derse desin, söylenenleri duymazdan gelerek Liderimizi takip etmeli o ne diyorsa onu yapmalı ve onun vizyonunda hareket etmeliyiz.”diye konuştu.

“SİZLERİ BUGÜNÜN ŞEHZADESİ YARININ LİDERLERİSİNİZ”

Ak Partili gençlere “Şehzadeler kenti Manisa’mıza, tarih, kültür ve medeniyet kenti Manisa’mıza hoş geldiniz, şeref verdiniz.” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Sizler bugünün Şehzadesi yarının liderlerisiniz. Türkiye’de 24 yaşın altında 31 milyon 230 bin genç nüfusumuz var. Bu nüfus Avrupa’da azalan genç nüfusa karşı çok önemli bir güçtür. Biliyorum ki her gün kendinizi yenileyerek aşkla heyecanla dolduruyorsunuz. Akıllarını, vicdanlarını ve yüreklerini dolduran sizler mazinin mirasçıları geleceğin kılavuzları liderlerisiniz. Size daima güvendik ve daima güvenmeye devam edeceğiz. Size ne kadar hizmet etsek azdır. Sizi ne kadar dinlesek yine azdır. Sizi ne kadar sevsek sahiplensek yine azdır. 2023 hedefine yürüyüşümüzde en çok güvendiğimiz kesim kuşkusuz siz gençlersiniz. Size güveniyoruz, size inanıyoruz ve arkamıza bakmadan hızla koşar adım birlikte yürüyoruz.”ifadelerini kullandı.

“HERKESİN BİR HESABI VARSA ALLAH’INDA BİR HESABI VARDIR”

30 Martta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “Bu seçimler sadece Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, belediye meclis üyelerin ve muhtarların yani yerel yöneticilerin seçimlerinin yapıldığı bir seçim değil Türkiye’nin rotasının belirleneceği, geleceğinin belirleneceği önemli bir seçimdir. Bu seçim hem partimiz adına farklı bir seçimdir hem ülkemiz adına farklı bir seçimdir hem bölgemiz adına farklı bir seçimdir hem de dünya adına farklı bir seçimdir. Ülkemizde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. Ak Partimize dört koldan yapılan saldırılar, sadece Ak Partiye değil ülkemize Türkiye Başbakanına, dünya liderine yapılan saldırılardır. Bu saldırılar huzurumuzu, istikrarımızı ve güçlü ekonomimizi hedef almaktadır. Onlar attıkları çirkin iftiralarla, iğrenç yalanlarla, adi komplolarla Ak Partiyi dolayısıyla Genel Başkanımız ve Başbakanımız dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı zayıflatmak ve yıpratmak istemektedirler. Dünyada Türkiye’nin büyümesini gelişmesini istemeyen çevrelerin eteğinde olan yerli işbirlikçileri ülkemizin dünyada ve bölgesinde güçlü bir Türkiye’nin önünü kesmek için her türlü oyunu oynamaktadırlar. Herkesin bir hesabı varsa yüce Allah’ın bizi yaratanın da bir hesabı vardır bunu kimse unutmasın. Sayın Başbakanımızın da dile getirdiği gibi yerel seçimlere giderken bu saldırılar artarak devam edebilir. Ak Partiyi milletin gözünden düşürmek amacıyla yapılan her türlü oyun operasyon şer ittifakları istediklerini alamayacaklardır. Artık bu ülkede alavere dalavere ile ayak oyunlarıyla zorla iktidar değiştirme, toplumsal ve siyaset mühendisliği yapma devri kapanmıştır. İşte sandık geliyor. Sandık görünce kaçacak yer arayanlar şimdi sandığı, seçimleri manipüle etmenin, demokrasi dışında yolların arayışı içindedir. Ama bu millet bu zor oyunu da bozacaktır. 30 Mart gecesi inşallah yeni bir demokrasi zaferi ve yeni demokrasi şenliği yaşanacaktır. Burada sizlere çok önemli görevler düşmektedir. Sizler ulaşabildiğiniz ne kadar liseli ve üniversiteli arkadaşınız çevreniz varsa onlara ulaşıp bu seçimlerin önemini ve ülkemize karşı yapılan saldırıları anlatmalısınız.”
Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.