AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu ile partililerinde de eşlik ettiği ziyarette AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ve yönetimini ziyaret ettik, şehrimizin geleceğini ve kalkınmasını konuştuk. Kahveciler Odası başkanımız sizinle sorunların çözümüne inancım tamdır” dedi.

Ardından diğer esnaf oda başkanlarını ziyaret eden Eryüksel, “Bizler bu milletin sevdalısıyız. Bizler bu toprakların sevdalısıyız. Bizler sizlerin hizmetkârıyız” diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Esnaf oda başkanlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sıcak ve Samimi sohbetleri için Tuhafiyeciler Odası başkanımız Ruşen Üren’e, Demirciler Odası başkanımız Ersan Tepeci’ye, Sıhhi tesisatçılar Odası başkanımız Tahir Memişler’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’den adaylık sürecinin açıklanması ardından seçim çalışmalarına biran önce başladıklarını ifade eden Cumhur ittifakının Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “Akhisar’da bulunan esnaf odalarını ziyaret ediyoruz, başkanlarıyla görüştük. Herkesin görüş ve önerileri önemli. Yapılan değerlendirmeler sonucunda projelerimize yön vereceğiz. Ziyaretlerimizle ilgili bizlere zaman ayıran oda başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.