30 Mart yerel seçimler öncesi AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar, AK Parti Akhisar Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve AK Parti heyetinin katıldığı program çerçevesinde köy ziyaretleri yaptı.

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı Milinge-Tütenli, Selvili ve Çobanhasan köylerini ziyaret ederek projelerini paylaştı. Köylere yapılacak projelerini paylaşan Başkan Adayı Hızlı; deneyimli ve güçlü bir ekibe sahip olduklarını dile getirerek köy meydanında seslendikten sonra çocuklar ve kadınlar ile sohbetler yaparak dilek ve isteklerini dinledi. Salih Hızlı; vatandaşlarla buluşmasında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Yasası’nın köylerin gelişmesi ve daha yaşanabilir olması için önemli olduğunu ifade ederek, “Aslında bu yasa geçte olsa bir hakkın teslimidir. Bugüne kadar köylümüze verilmeyen ilçeyi idare etme hakkı ve Büyükşehir de söz sahibi olma hakkı bu yasayla birlikte köylülerimize verildi” dedi.

Büyükşehir Belediye Yasası’nın aleyhinde köylülere yönelik propaganda yapıldığını belirten Hızlı, “Aslında yasa gayet açık. Ne imarla nede hayvancılık ve tarımla ilgili herhangi bir sorun yok. Bu konuda başka partilerin söyledikleri aldatmacadan ibaret. Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın uygulanmaya başlayacağı 31 Mart’tan itibaren köylerimizin altın yılları başlayacak, önümüzdeki dönem altın çağ olacak” şeklinde konuştu.