AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı ile AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve yönetim Kuruşu Üyeleri seçim çalışmaları nedeniyle Roman İnsanına Bakış ve Demokrasi Derneği, Çağdaş Romanlar Derneği, Cemevi, Sarı Ahmet Paşa Aşevi, Yardımsevenler Derneği ve Hilaliye Eğitim Vakfını ziyaret etti.

Akhisar Belediyesi’nin şehrin her noktasındaki projede mutlaka imzasının olduğunun altını çize AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “Kurumsal anlamda 22 alt kurumsal kimliği sürdürüyoruz. Yani Akhisar Belediyesi’nin altında 22 tane kurumsal kimlik çalışıyor. Dolayısıyla Turizm’den Spor’una kadar, Sanat’tan Kültür’üne kadar, aklınıza gelebilecek ekonomisine kadar, mesela Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyesiyim, bir tanesinde müteşebbis heyeti başkanıyım, Çevre Hizmet Birliğimizin başkanlığını yürütüyorum, Üniversite derneğimiz var başkanlığını yapıyorum. Bunları kesinlikle kişisel anlamda ifade etmiyorum, tamamen belediye kurumu anlamında söylüyorum.

Aklımıza gelebilecek her noktada Akhisar Belediyesi vardır. Sanat atölyelerimiz var, burada bir çok kurs verilmektedir, bunun yanında Sosyal Güvenlik Kurumu belediyemizin destekleri şehrimize getirdik. Bununla birlikte iş ve işçi bulma kurumu da yine Belediyemizin destekleri ile Akhisar’da açıldı. Bunun gibi binlerce işte Akhisar Belediyesinin imzası var, işte bunlarla bütün Akhisar’ı kucaklamaya çalışıyoruz. Yani her alanda imkanlarımız çerçevesinde olmaya çalışıyoruz ki Akhisar’ın çarkları daha rahat dönsün diye. Yani biz hiçbir çarkın dişine çomak sokmadık, bundan sonra da sokmayacağız. Hangi çark dönüyorsa biz ona yardımcı olmaya çalıştık. Bu kentin ritmi böyle sağlanır, bir ritim içerisinde dönmesi gerekiyor. İnşallah bir ve ya iki hamlemiz daha olacaktır, onların da projelerimiz içerisinde açıklayacağız” dedi.