2014 yerel seçimleri öncesi AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Başkan Yardımcısı Feyyaz Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ile birlikte Akhisarlı hemşehri derneklerini ziyaret etti. AK Partili grup sırasıyla Bayburtlular, Karadenizliler, Erzurumlular, Balıkesirliler ve Balkan Göçmenleri Derneklerini ziyaret etti.

Türkiye’de yargı ve medyanın siyaseti dizayn etmesine izin vermeyeceklerini altını çizen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir; “Son yaşanan 17 Aralık süreci ile AK Parti hükümetine karşı son saldırılara hep beraber şahit olduk. Bir de bunlar yetmezmiş gibi yargı ve medya birlikte Türkiye’de siyaseti dizayn etmeye kalkanlar var. İşte bizler de Türkiye’deki siyaseti sadece ve sadece milletin dizayn etmesi için müsaade edeceğiz. Yoksa ne yargının ne de medyanın siyaseti dizayn etmesine müsaade etmeyeceğiz. Hükümetimiz ve devletimiz güçlü, bunlara pabuç bırakacak bir hükümetimiz yok. Başbakanımız hakikaten dik duran, yapılanları ve yapılabilecekleri tahmin edebilen birisi, dolayısıyla tedbirlerimizi alıyoruz, bunlar beyhude çırpınışları, Türkiye’nin önünü Allah’ın izniyle kimse kesemeyecek. Türkiye gelişecek, değişecek, Türkiye bölgesinde güçlü, coğrafyada güçlü, inşallah Dünya’da da güçlü bir ülke olmak için her geçen gün emin adımlarla ilerliyor. Bizim hedefimiz AK Parti olarak makam sahibi olmak değil, iktidarda kalmak değil, bizim tek hedefimiz var bu mağdur olan insanımızı bugüne kadar başı öne eğik olan insanımızı dik tutabilmektir. Dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. SALİH HIZLI; AKHİSAR EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı “Burada sizinde bildiğiniz birkaç somut bir şey söyleyeyim, Akhisarspor gerçeği var hepimizin gördüğü, hepimizi gururlandıran, hepimizin göğsünü kabartan. Onun stat meselesi var biliyorsunuz.

Yine sayın milletvekilimizin gayretleriyle onun ihalesini yaptık finansmanını temin ettik, şuanda inşaat devam ediyor. Her ne kadar bunun üzerine spekülasyon olsa da normal süreçleri yaşıyoruz. Eski stat alanımız var, orayı da imar revizyonunda planlayıp görüştük. Çevre yolu ve demir yolunun dışarıya alınması var. Sayın Millet vekilimizin özel gayretiyle ihalesi yapıldı. Akhisar emin adımlarla yürüyor. Bir organize sanayi bölgemiz var hemen hemen doluluk oranı yüzde 100’e yaklaşıyor. 2. bir organize sanayi zeytin bölgemiz var onu kuracağız. Bir kentsel dönüşüm projemiz var Akhisar’da. Bütün bunlar Akhisar’ın marka değerini yükseltecek işler. Bunlarla ilgili bütün plan ve programlarımızı yaptık. Önümüzde bir seçim var, bu demokrasinin gereğidir. Tekrar halkın güven oyuna müracaat etmemiz gerekiyor. Biz hazırız, milletvekilimizle, hükümetimizle hazırız ama şunu söyleyeyim ki şimdi belediye başkanlarının seçim beyannamelerine baktığımızda eskisi gibi seçim beyannameleri sunulamıyor artık. Türkiye’nin geldiği noktayı gösteriyor bu. Bir büyükşehir belediye başkanı battı çıktıdan bütün köylere hizmet edebilmekten bahsedebiliyorsa bu hükümetimizin başarısı sayesindedir. 20 Yıl önceki seçim beyannamelerine bakarsanız daha neyin ne olabileceğinin çok flu olduğu zamanlardır ama artık manzara daha net. Her yükselişte bir kapı eşiğine geliyoruz yığılıp kalmadan kapıyı açıp geçmemiz gerekiyor. İnşallah bunu yapacağız. Hükümetimizin başarısı sayesinde bizler artık Akhisar Belediyesi olarak bir stadyumdan bahsediyoruz. Arıtmamızı yaptık, belediye hizmet binamızı yaptık. Adliye sarayımız, hastanemiz bunların hepsini yapabildiysek bunlar Türkiye’yi hep birlikte zenginleştirdiğimiz içindir. Meselenin bir geniş tarafı vardır öyle değerlendirmek gerekir. Biz hazırız, kararlıyız ne yapacağımızı biliyoruz. Nasıl bir şehre belediye başkanlığı yaptığımızın da farkındayız. Bu şehir hakikatten çok derin ve kadim bir şehir. 5 bin yıllık bir tarihten bahsediyoruz. Allah’ın izniyle sizlerinde desteğiyle kararlılığımız devam edecektir. Bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Tabi bize fırsat verilirse, bundan da aşağı yukarı eminiz. Allah’ın izniyle bu işlerin hepsi olacaktır” dedi.