Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Hanpaşa köyünde coşkuyla karşılandı. Büyük bir katılımın olduğu köyde A. Vehbi Bakırlıoğlu'na destek gözlerden kaçmadı.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, köy de yaptığı konuşmada " sevgili Hanpaşa köyünün sakinleri sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben bu köye bir çok kez geldim ve her zaman da gelmeye devam edeceğim. Sizlerle kurduğum diyaloglarım da sürekli köylerimize gelecek hizmetin daha kaliteli olmasını ve daha çok destek verilmesini vurgulamışımdır. Her yerde söylüyorum buraya geldiğimiz zamanlarda da bir çok kez söyledim artık köyünüzün mahalle olmasıyla birlikte hayat şartlarınız biraz daha zorlaşacak. Bende köy kökenli bir kardeşinizim. Bende çiftçiyim. Zeytin ve zeytinyağı işiyle uğraşıyorum. Aynı zamanda da dededen kalma esnaflık kültürünü sigortacılık ile sürdürüyoruz. Sizlerin ne sorunlar yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Her zaman söyledim yine de söyleyeceğim. Hükumetimizin vermediği desteği genel de ve yerelde biz vereceğiz. Çiftçisini unutan bir devlet anlayışı Türkiye'ye yakışmıyor. Aslında Akhisar'daki çiftçimizin de durumunu ve halini sormayan yöneticilerimiz var. Şimdiye kadar ne yaptılar acaba hiç halkın arasına çiftçinin köylünün arasına girip halini hatırını sordular mı ki? Bize inanın, bize güvenin yüzünüzü kara çıkarmayacağız. En basitinden benim geçmişime bakarsanız, çiftçi, köylü, esnaf, ilçe başkanlığı, üniversite mezunu yani her kesimin derdini en iyi anlayacak kişilerden birisiyim. Artık Akhisar değişim istiyor. O değişimi de sizlerle birlikte biz gerçekleştireceğiz. İyi hizmet vermek için, daha mutlu bir yaşam ve kent kurabilmek için, Akhisar'ın geleceğini barındırdığı potansiyelleri ile daha da güçlendirmek için ben bu göreve talibim. Orası görev yeridir makam yeri değildir. Eğer siz bana bu görevi layık görürseniz, inanın bana sizleri utandırmayacağım. Sizlerle birlikte yöneteceğim ve sizlere danışmadan hiç bir şey yapmayacağım. Sizlere güveniyorum. Şimdiye kadar Hanpaşa'nın bize vermiş olduğu desteğin farkındayım. Bundan sonra da desteğinizin artacağına olan inancım sonsuz olmakla birlikte, Hanpaşa da 1. parti olacağımıza güveniyorum. Bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadar dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım. " dedi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, cuma gününü geçirdiği Hanpaşa da öğlen yemeğini de vatandaşların daveti üzerine ev ziyareti yaptı ve orada öğle yemeğinde bulundu. Özel yaptığı konuşmalarda Akhisar da seçimi kazanmaya yakın en büyük parti CHP olduğunu ve seçimi kazanırken bunda Hanpaşa köyünün oylarının büyük katkısı olacağına değindi. Gençlerin Bakırlıoğluyla yaptıkları konuşmalarda, uzak köyde yaşadıklarından dolayı da bir çok etkinlik ve imkanlardan yararlanamadıklarına değindiler. Bakırlıoğlu bu adaletsizliğe son vereceklerini ve projeleri açıklamaya başlayınca gençlerin kendilerindeki yerinin farklı olduğuna değindi.