CHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Gökhan GÜREL ve eşi Dr.Fatoş Güney GÜREL, Akhisarlı yardımseverler ileEgea’da buluştular.

Derneğin Akhisar şubesi Başkanı Nursel İzmirlioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Dr.Gökhan GÜREL’ in çalışma arkadaşlarının katıldığı yemekli toplantıda Gürel, aday adaylığı ile ilgili süreç hakkında dernek temsilcilerine ayrıntılı bilgi verdi.Önce Türkiye Yardımseverler Derneği ve Akhisar şubesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Gürel, belediye başkanlığına neden talip olduğunu çarpıcı örneklerle anlattı.Akhisar ile ilgili projelerini dört ana başlıkta anlatan Gürel, özellikle insan odaklı sosyal projelerinden bahsederek ‘”Hastanelerimizden ibadethanelerimize, engellilerimizden emeklilerimize kadar insanımızın her alanda günlük yaşamındaki sorunlara çözüm sunan sosyal projelerle geliyoruz. Akhisar’ımızda sosyal belediyecilik anlayışını yeterli bulmuyoruz. Bir yerel yönetim engellilere hizmet vermeyi planladığı kadar engelliliği önlemeyi, fakirlere yardım etmeyi planladığı kadar fakirliği önleyecek yaklaşımları da planlamayı düşünmelidir. Yeni iş alanlarının oluşması, Akhisar’a üniversitenin kazandırılması konusunda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin bugüne kadar yaptığınız çalışmaları takdirle izliyorum. Hassasiyetlerinizi biliyorum. Bana ve arkadaşlarıma bu görevi verirseniz sizin de yapmayı istediğiniz projeleri gerçekleştireceğiniz zemini sağlamak bizim en asli görevimiz olacak. “ diye konuştu.


Dernek Başkanı Nursel İzmirlioğlu ve üyeler ise Dr.Gökhan GÜREL’ in çalışmalarını uzun zamandan bu yana takdirle izlediklerini, bu gün projelerini detaylı bir biçimde dinlemekten memnun olduklarını ve Akhisar’ımız için umutlandıklarını ifade ettiler. Sıcak ve samimimi bir ortamda geçen toplantıda,Egea’ da oturan Akhisarlı vatandaşların da Dr.Gürel’e olan ilgisi ise gözlerden kaçmadı.

Toplantı birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ve aday olarak tekrar buluşma dilekleri ile sona erdi.