Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan aday adayı Dr. Gökhan Gürel seçim çalışmaları kapsamında bugün eşi Fatoş Gürel birlikte parti kadın üyeleri ile bir araya geldi.

Park Kulüp’te düzenlenen etkinliğe çok sayıda parti üyesinin katıldı. Gürel bu etkinliği eşini parti kadın üyeleriyle tanıştırmak için gerçekleştirdiklerini belirtti.

Her yapıdan insanlarla görüştüklerini belirten Gürel; “Onlardan aldığımız geri bildirimler, böyle bir ihtiyaç yok demiş olsalardı bugün bizde burada olmamış olacaktık. Ama anladık ki bir değişime, dönüşüme ihtiyaç var. O değişim ve dönüşümünde Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde olması isteniyor. Sizlerden aldığımız güç ve cesaretle 9 Haziran 2013 günü parti binamızda bu işe talip olduğumuzu paylaştık.

Çağdaş, katılımcı ve insanların günlük hayatında olabilecek bir belediyecilik istediklerini ifade eden Gürel; “Akhisar’da bu belediyecilik anlayışıyla, insanların hayatının her alanda çözüm üretmek istiyoruz.

Aday Adaylığında erken adım atmasını eleştirenlerin olduğunu vurgulayan Gürel; “Acaba çok erken çıkıyorsun yüzünü eskitir misin diyenler oldu. Kendini yıpratırsın diyenler oldu. Bende tam tersini düşündüm. Sizler anne oalrak, babaanne, ana anne olarak evlerinize çocuklarınıza götürdüğünüz bir çikolatayı dahi içerisinde ne var, acaba nerede üretilmiş son kullanma tarihi nedir diye bakıyorsunuz. Koskoca memlekete ben belediye başkanı olacağım diyen insanı da enine boyuna, içine dışına araştırın diye erken çıktım. Bunu seçmenimize ve milletimize saygı ifadesi olarak yaptım.” Diye konuştu.