Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Gökhan GÜREL Muharrem ayı nedeniyle Akhisar Aleviler Kültür ve Dayanışma Derneği Cem Evi’ ni ziyaret etti.

Çalışma arkadaşları ile birlikte cem evine gelen Dr.GÜREL’ i Akhisar Aleviler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakkı Çamkıran karşıladı.

Dernek çalışmaları, cemevi ve Muharrem orucu hakkında bilgi veren Hakkı Çamkıran, cem evinin yapımında Akhisar’ da her kesimden insanın katkısı olduğunu ifade etti.

Alevilik felsefesine ve kültürüne yabancı olmadığını ifade eden Dr. GÜREL “ Ehl-i Beyt Aşıkları olan Aleviler için Muharrem ayı önemli bir aydır. Matem ayıdır. Zulmü hatırlama ve zalime karşı durmaktır. Cem evinin yapımında Akhisar’da her kesimden insanımızın katkısı olduğunu ifade ettiniz. Hangi görüşten, hangi dinden, hangi mezhepten olursak olalım sevgi ve barış ortamını yaşatmak, bu iklimi hakim kılmak için hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Yerel yönetim bize kısmet olursa din, dil, ırk, siyasi görüş ve etnik köken ayırt etmeksizin herkese hakkı olan hizmeti götüreceğiz” dedi.

Ziyaret, Dr.Gökhan GÜREL ‘ in aday adaylığı süreci hakkında bilgi vererek Akhisar ile ilgili projelerini anlatmasının ardından, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.