Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ  atanan  Aysun Uz Perkel ve onaylanması beklenen yönetim kurulu üyeleri ile ilçe lokalinde tanışma toplantısında  bir araya geldi.

Tanışma  toplantısında  partililerine ve basına açıklamalarda bulundu. Özdağlar genel başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte  AKP’nin üst kademelerinde görev yaptıklarını, Davutoğlu’nun Başbakanlıktan  nasıl ayrılmak mecburiyetinde bırakıldığını, Türkiye’nin o günden itibaren kan kaybettiğinin bütün dünya ile vatandaşlar tarafından  bilindiğini belirterek, “Daha çok demokrasi ve şeffaflık ve insan hakları isteyen Davutoğlu partiden ihraç edilmek istendi. Davuoğlu’da  partiden  istife etti.Tek adamın karar verdiği ülkemizde demokrasiden, insan haklarından ve son aylarda yapılan kamu oyu yoklamalarında adalete güvenin çok azaldığı görülüyor.Adaletten de bahsedilmiyor artık.” Özdağlar,kuramaz dedikleri Gelecek Partisi’ni  3 ay gibi kısa zamanda  kurduklarını, teşkilatlanamaz dediklerini belirterek, “ İşte Akhisar ilçe  teşkilatında bir aradayız. İlçe başkanı ve arkadaşları heyecan içinde.Bu tarih itibari ile 56 ilde, 227 ilçede örgütlendik. Ağustos ayında Ankara’da açık havada kurultay yapacağız.” Dedi,

Özdağ son günlerdeki siyasi partiler, seçim yasası değişikliklerine değinerek, ;" Siyasi partilere demokrasi  gelmedikçe meclise demokrasi gelmez. Meclise demokrasi gelmedikçe Türkiye’ye demokrasi gelmez. Elbette siyasi partilerin yasası değişsin, seçim kanunu değişsin milletvekili transferleri olmasın ama bunu yaparken parlamentoda 2 parti karar vermesin. Bütün partiler karar versin. Hatta Türkiye’nin tamamı karar versin. Böyle bir ülkenin özlemi içerisindeyiz. Ben yaptım oldu mantığı ile  hareket etmemelerini istiyoruz. Türkiye’nin en büyük unsuru ekonomi artık tencere kaynamıyor. Kaynayan tencere eksik kaynıyor. Bu virüs döneminde de iyi yönetemediler. Zaten şuan artık mevcut hükümet Türkiye’de artık siyaset üretemez durumdalar. Artık eskidiler. Eskiyen yüzler, eskiyen sözlerle ile Türkiye yönetilmez. Türkiye’de hiçbir sıkıntıya çare bulamazlar. Derhal bir erken seçim olması gerekir. Seneye bir erken seçim  bekliyoruz. İktidar olmak için siyaset yapıyoruz" dedi.