Akhisar’da çevreyolunun açılmasının ardından uzun bir süredir Zeytinliova Mahallesi ve 19 Mahalleye ulaşım sağlayan yol üzerinden geçen “Zeytinliova Köprüsü” olarak bilinen köprünün beklenen çelik blokları geldi.

AK Parti Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında; “Zeytinliova köprülü kavşağında sona gelindi. Son durumu görmek ve halkımıza doğru bilgi vermek adına inşaatımızda incelemelerde bulunduk. 

Çay  üzerine konulan 32 metrelik dev çelik blokların vinçlerle konulmaya başlandığı, artık sona gelindiği çok kısa bir gün içinde KÖPRÜLÜ KAVŞAĞIN açılacağı görülmüştür.  

Aralık 2020 tarihinde çevre yolumuz açılışı sonrasında Zeytinliova köprülü kavşağı yapımına başlanmıştır. Yapılan ilk projede sadece köprü olarak planlanan yaklaşık 2 km uzunluğundaki Zeytinliova köprüsü kısa bir süre içinde yapımına başlanmıştır. Sonrasında mevcut güzergahı kullanan vatandaşlarımız ve muhtarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Zeytinliova köprüsü, Zeytinliova KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI olarak değerlendirmeye alınmıştır. Yapılan incelemeler sonucunda Akhisar’ımızın şehir içi trafiğini rahatlatacağı ve vatandaşımızın daha da konforlu yolculuk yapabileceği anlaşılmıştır. Bu proje değişiminde ayrıca çevre yoluna iniş ve çıkış olanağı sağlanmış durumdadır. Çalışmalar hızlıca başlamış kavşağı içine alan arazilerin kamulaştırılması konusunda Aydar zeytinciliğin yanında yer alan arazide vatandaşın direnmesi sonucunda inşaat yavaşlamak zorunda kalmıştır. 

İlkesiz Siyaset yapmak adına muhalefet partisi ve belediye başkanı biz yaptık oldu biz ısrar ettik biz yaptırdık diyerek yine olayı manipüle edip şov yapma peşine düşmüştür.  

Fakat bizler Ak Parti olarak duruşumuz çizgimiz ve kaliteli siyaset yapmak adına seviyemiz hiç bir zaman değişmemiştir değişmeyecektir 

Yaklaşık 60 milyonluk bir yatırımı bizler halkımızla birlikte hakkımızın sayesinde yaptık diyoruz. 

ZEYTİNLİOVA KÖPRÜLÜ kavşağı tüm AKHİSAR halkına hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.