Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi BAKIRLIOĞLU, Ragıpbey mahallesinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yakalaşan yerel seçimlerde kendisinin de esnaf olmasından dolayı destek istedi.

BAKIRLIOĞLU, esnaflar ile yaptıkları sohbetlerde önce kendisini tanıttı sonrasında da Akhisar için düşüncelerinden bahsetti. Bakırlıoğlu “ Ben de sizler gibi esnafım. Babam da dedem de esnaftı. Sizlerin her gün dükkânı açarken okuduğunuz duayı, istediğiniz bereketli kazancı çok iyi biliyorum. 4 yaşında ayakkabıcılık mesleği ile başladım esnaflığa, halen esnafım ama artık ayakkabıcılıkla değil sigorta acenteciliğiyle uğraşıyorum. Hem çiftçiyim hem esnafım hem de Hacettepe Üniversitesi mezunuyum. Sizlerin yaşadığı çoğu sıkıntıyı zamanında bende yaşadım ki halen de esnaf olduğumdan dolayı şuanda da yaşıyorum. Çözümlerini de biliyorum. Akhisar’ın bir çok sıkıntısının olduğunu bildiğin halde neden aday oldun diyebilirsiniz, ben Akhisar’ın sıkıntıları olduğu gibi potansiyellerinin de çok olduğunu biliyorum. Yeter ki bu potansiyelleri görmek ve bunları hayata geçirebilmek. Ben burada yerel yönetime talip olurken sizlerden alacağımız destekle belediye başkanı olacağım ve sizlerle birlikte yöneteceğim. Hiçbir zaman sizi bağlayan bir konuda tek başıma karar almayacağım. Sizlerin fikrini ve düşüncelerini soracağım sonrasında da sizlerle birlikte uygulayacağım. Yani artık Akhisar Belediyesini hep beraber yöneteceğiz. Belediyemizi birlikte yöneteceğimize ve güzel günler göreceğimize inanıyorum. Sizlerden bana inanmanızı ve bana güvenmenizi istiyorum. ” dedi.

BAKIRLIOĞLU, gezdiği esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Hepsini not etti ve seçimden sonra hepsinin çözeceğine söz verdi. Artık Akhisar’ı daha yaşanabilir ve daha modern bir kente çevirmenin sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışından geçtiğini ve bu yüzden de kendisini desteklemelerini dile getirdi. Birçok esnaf Bakırlıoğlu’na güvendiklerini ve CHP’nin örnek teşkil eden, modern belediyelerinden örnek vererek, Bakırlıoğlunun da Akhisar’ı modern bir şehir yapacağına inandıklarını söyledi.