Cumhur ittifakı Adayı Eryüksel, Akhisar Şehir Stadyumunu millet bahçesine çevireceklerini ve şehrin dokusuna uygun hareket edeceklerini ifade etti. Millet Bahçesinin altı ise otopark olarak değerlendirileceği bildirildi.

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada, “Değişen-gelişen Akhisar projeleri adı altında ilk projemiz Millet Bahçesi’dir. Gençlik ve Spor Bakanlığının izni ve işbirliği ile Özel Proje Alanı olarak Eski Stadyum düzenlenecektir” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Eryüksel, “Eski stadyum alanı mevcut imar planında özel proje alanı lejantına sahip olup, yeni fonksiyon gruplarının yüklenmesi uygun bir alandır. Özellikle Millet bahçesi toplanma alanına uygun bir yerleşim yeri olacaktır. Alanda ayrıca Belediye kreşi de projeye dahil edilecektir. İçerisinde engelli misafirhanesi ve süreli bakım hizmeti de içerecektir. İçerisinde ticari alanlar, sergileme ve toplanma alanları, sosyal aktivite ile tiyatro alanları bulunacak. Proje ayrıca engelli dostu bir projeksiyonda çizilmiştir” dedi.