Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Milliyetçi Hareket’in iktidarında sosyal devlet anlayışının öne çıkacağını belirterek, “Yoksullara yönelik, bireysel veya toplu konut yatırımlarında her türlü belediye harç ve vergileri sıfırlayacağız. Evi olmayan muhtaç ailelere sosyal konut, konut sağlanamadığı durumda ise 250 lira kira yardımı yapacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gölmarmara ilçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek konuşma fırsatı bulan Hasan Eryılmaz’a halk yoğun ilgi gösterdi. MHP’li Eryılmaz, Pazar yerini de gezerek pazarcı esnafın sorunlarını dinledi. Eryılmaz, “Bizler her zaman herkese eşit mesafede yaklaştık. Herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket ettik etmeye de devam edeceğiz. Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi bizim iktidarımız sosyal devlet bilince olacaktır” dedi.


Milliyetçi Hareket’in sosyal politikalarından da söz eden Eryılmaz, “Yoksul kardeşlerimizin üretici konuma getirilmesi esas olacak, sosyal dayanışma güçlendirilecek, hiç kimse aç ve açıkta bırakılmayacaktır. Demokrasinin güvencesi orta sınıfı canlandıracağız. Vatandaşımızın aldığı sosyal yardım ve destekler fazlasıyla devam ettirilecektir. Sosyal hizmet ve yardımlarda hak arama imkânı getirilecektir. Muhtaç ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı “HİLALKART” imkânı sunulacaktır. Kamu arazilerini yoksul vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Yetim ve öksüz evlatlarımıza aylık 100 lira bağlayacağız. Çocuk parası adı altında yapılan “Şartlı Eğitim Yardımı” ve “Şartlı Sağlık Yardımı”nı en az 50 lira olacak şekilde artıracağız. Yoksullara yönelik, bireysel veya toplu konut yatırımlarında her türlü belediye harç ve vergileri sıfırlayacağız. Evi olmayan muhtaç ailelere sosyal konut, konut sağlanamadığı durumda ise 250 lira kira yardımı yapacağız” diye konuştu.