Haber Merkezi - Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray, Milliyetçi hareket partisi (MHP) İlçe teşkilatını ziyarette etti.

Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray’ı MHP ilçe başkanı İbrahim Uğurlu, Akhisarbelediye başkanı Mansur Onay, İlçe meclis üyesi adayları, ilçe yönetiminden yöneticiler karşıladı.

MHP Belediye başkan adayı Mansur ONAY, Biz adaylığımızın açıklandığı günden itibaren durmadan çalışıyoruz. Biz 86 köyümüz ve 9 beldemizin tamamını dolaştık. İnsanlarımızı dinledik, onlarla dertleştik. Edindiğimiz bilgiler ışığında projelerimizi geliştirdik. Ben projelerimle konuşacağım. Ben basın mensubu arkadaşlarla yaptığımız kahvaltıda tüm siyasi partilere mensup adaylara bir çağrı yapmıştım. Bizler temiz siyaset yapalım demiştim, çağrıma kulak veren tüm adaylara teşekkür ediyorum. Size de görevinizde başarılar diliyorum. Sizi misafir etmekten onur duyduk.”Dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Demiray, “Bende sizlere teşekkür ediyorum. Akhisar Emniyeti olarak sizlerle diyalog halinde olmak istiyoruz. Sizleri seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Beni misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.