Akhisarpress.com

 

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatını Ziyaret etti. Parti lokalinde gerçekleştirilen ziyarette Emniyet Müdürü Turhan’ı İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


Ziyarette ilk konuşmayı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu yaptı. Bakırlıoğlu, “ Yaklaşık bir buçuk aydan beri Akhisar’da görevdesiniz, her anlamda hızlı bir başlangıç Yaptınız. Sizi ziyaret ettiğimizde herkesin yoğurt yiyişinin farklı olduğunu söylemiştiniz. Sizin göreve gelmenizden sonra Akhisar’da gözle görülür bir değişiklik oldu, birer vatandaş olarak bunun farkındayız. Görevinizi laiki ile yaptığınızın farkındayız. Bundan dolayı da Akhisar halkı olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

 

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ise konuşmasında, “Bizler Akhisar’a hizmet için geldik, zaten bunun için varız. Bizim görevimiz kimseye efendilik yapmak değil, bizim görevimiz sadece görevimizin gereğini yapacağız. Her yerde bu işin kuralı ve olması gereken budur. Burası benim 5. Görev yerim, İnşallah burada da çalışıp günü geldiğinde gider başka yerlerde hizmet veririz. Bize yakışanı bildiğimiz kadarı ile, aklımızın erdiği ve gücümüzün yettiğiyle hizmet etmektir. Ama takdir sonuçta yine halkın olacaktır. Yani biz ne yaparsak yapalım bunu yine sizler görüp değerlendiriyorsunuz.  Aslında işin özü şu; Biz huzurluysak sizde huzurlusunuz” dedi.

Ziyaret yapılan sohbetin ardından devam etti.