31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, pazarcı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ahmet Dutlulu Çarşamba Pazarı’nda esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Besim Dutlulu, belediye seçimlerinde pazarcı esnafından destek sözü aldı.


PAZARCI ESNAFINDAN DUTLULU’YA DESTEK SÖZÜ

Dönemin belediye başkanlarından, Besim Dutlulu’nun babası Ahmet Dutlulu’nun Akhisar’daki pazarcı esnafına büyük yardımları dokunduğunu dile getiren esnaflar, Besim Dutlulu’nun da babasının izinden gideceğine inandıklarını söylediler. Çoğu il ve ilçede kapalı pazaryeri olmadığını fakat Akhisarlıların kapalı pazaryerinde güvenli ve rahat bir şekilde ticaret yapabildiklerini söyleyen esnaflar, Dutlulu ailesine teşekkür ederek 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde Besim Dutlulu’ya oy atacaklarını vurguladı.


“DUALARINIZI ALABİLİRSEM NE MUTLU BANA”


Tezgahları tek tek gezerek esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen ve alışveriş yapan vatandaşlarla selamlaşan Besim Dutlulu, 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. Babası Ahmet Dutlulu’ya dua etiklerini dile getiren pazarcı esnafına teşekkür eden Besim Dutlulu, “İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart seçimlerinden sonra yönetime gelirsek, Akhisar’ı daha da güzelleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben de babam gibi, yıllar sonra bu şekilde hayır dualarınızı alabilirsem ne mutlu bana. Tek amacımız Akhisar’a hizmet etmek, Akhisar’ımızı güzelleştirmek. Bu yüzden sizlerin destekleri çok önemli. Akhisar’a hep birlikte sahip çıkalım ve kentimizi hep birlikte kalkındıralım” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi