Akhisar trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Anayol Kavşak Projesi’nin detay ve görsellerini basın mensuplarıyla paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, bu projenin hayata geçmesiyle Akhisar’daki trafik akışının önemli ölçüde rahatlayacağına dikkat çekti. 
Akhisar’ın ana sorunlarının çözümü için yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını dile getiren Besim Dutlulu, bu proje sayesinde ilçenin trafik akışının rahatlayacağını ve vatandaşların güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacaklarının altını çizdi. Dutlulu’nun proje hakkında verdiği detaylar şu şekilde:
 
OTOGAR KAVŞAĞI PROJESİ

“Ulucami ve Efendi Mahallelerini, Reşatbey ve Seyitahmet Mahallelerine bağlayan ve İzmir-İstanbul yolunda kesilen Turyolu, birbirine bağlanarak kent içi trafik akışı rahatlatılacak. Proje uygulanırken Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile ortak hareket edilecek.” 

HASTANE KAVŞAĞI PROJESİ

“Hürriyet ve Ragıpbey Mahallelerini Atatürk Mahallesine bağlayan ve İzmir-İstanbul yolunda kesilen Turyolu birbirine bağlanarak kent içi trafik rahatlatılacak. Böylece Akhisar içerisinde vatandaşlarımızın sıklıkla şikayet ettiği trafik sıkışıklığının önüne geçilmiş olacak. Akhisarlılar artık güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak. Haber Merkezi