1956 yılında kurulan Akhisar’ın en eski ve köklü derneklerinden birisi olan Park Kulüp Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, dernek üyelerine projelerinden bahsetti. 31 Mart seçimlerinin bir parti seçimi değil, Akhisar’a hizmet seçimi olduğunu vurgulayan Dutlulu, dernek üyelerinden destek istedi.

Park Kulüp Derneği’nin Akhisar’ın saygın derneklerden birisi olduğunu dile getiren Dutlulu, dernek üyelerine yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Ben sizlerin her zaman doğru kararlar verdiğinizi biliyorum. Bu bir parti seçimi değil, hizmet seçimi. Akhisar’a hizmet yapma konusunda hangi aday daha azimli, hangi aday daha istekli ve heyecanlı buna siz karar vereceksiniz. Biz bu azim ve kararlılığın bizde olduğuna inanıyoruz. Ben bu seçimi tüm Akhisar kazansın istiyorum. Tüm Akhisar’a insan ayırmadan, parti ayırmadan herkesi kucaklayarak hizmet edeceğim. Genç ve çalışkan ekibimizle beraber Akhisar için çok çalışacağız. İlçemizin bu güne kadar göremediği hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız. İnşallah Allah nasip eder, sizler de destek verirseniz Akhisar’ımızı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.” 

Dernek üyeleri Besim Dutlulu’nun konuşmasını alkışlayarak destek vereceklerini söyledi. Üyelerden birisi yaptığı konuşmada, “Size seçimlerde başarılar diliyoruz. Destek olarak arkanızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Akhisar’ı güzel bir ilçe olarak görmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarınızda başarılar diler, saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi