Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan Gürel, teknolojiyi yakından takip eden Akhisar halkı için drgokhangurel.com adıyla internet sitesi kurdu.

Gelişen teknoloji ve çağın gereksinimi haline gelen internet kullanımı, her alanda olduğu gibi siyasette de ön plana çıkmaya devam ediyor. Akhisar’da ilk kez CHP Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan Gürel tarafından, Akhisarlı vatandaşların kendisini daha yakından tanıması ve Akhisar hakkındaki projelerini takip edebilmeleri için oluşturulan web sitesine, drgokhangurel.com adresinden ulaşılabiliyor. Dr. Gökhan Gürel hakkında detaylı bilgilere yer verilen internet sitesinde, adayın seçim programı kapsamında yaptığı ziyaret haberleri ve internet sitelerinde yazdığı köşe yazıları bulunurken, site ziyaretçilerinin aday hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşabilecekleri bir Ziyaretçi Defteri de yer alıyor.

GÜREL : TEKNOLOJİYİ KULLANAN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ

Kurduğu web sitesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Gökhan Gürel, “21. Yüzyılın şartlarına uyum sağlayan herkesin başarıya ulaşmasında hiçbir engel olmayacağını ifade etmek istiyorum. Çağımız teknoloji çağı ve bu çağda evinde bilgisayar ve internet olmayan aile neredeyse yok denecek kadar azalmış durumda. Yakın bir zaman içinde de evinde bilgisayar ve internet olmayan insan kalmayacak. Teknoloji artık sadece evlerimizde değil, şirketlerde değil, yerel yönetimlerde de önemli faydalar sağlamaktadır. İşte bizim belediyecilik anlayışımızın tam odağında teknolojinin tüm imkânlarından faydalanan bir model uygulanacağını da buradan değerli Akhisarlılarla paylaşıyorum. Akhisar’daki yerel yönetimde teknolojinin kullanımı üzerinde çalıştığımız somut projelerimiz var. Halkımızın ve partimizin beni aday göstermesi durumunda, tüm bu projelerimizi siz değerli halkımızla paylaşıyor olacağız. Teknolojiyi kullanma konusunda tüm adaylardan bir adım daha önde olduğumuzu özellikle vurgulamak istiyorum. Daha aday adaylığımız sürecinde, Akhisarlı vatandaşlarımızın, halkımızın şahsımı daha yakından tanıyabilmesi ve bana direkt olarak ulaşabilecekleri bir platform oluşturabilmek adına bu internet sitesini kurduk. Web sitemden özgeçmişim ve Akhisar hakkında yazdığım köşe yazılarının yanısıra, adaylık sürecimle ilgili haber ve videolara da ulaşabilirsiniz. Her gün anlık yenilenecek olan web siteme http://www.drgokhangurel.com/ adresinden ulaşabilir, ziyaretçi defterine mesaj bırakabilir, şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma direkt olarak mesajlarınızı ulaştırabilirsiniz.” dedi.

Facebook ve Twitter üzerinde de aktif olarak paylaşımlarda bulunduğunu belirten Dr. Gökhan Gürel, sosyal medyada da halkın büyük ilgi gösterdiğini, Akhisarlıların duygu ve düşüncelerini sürekli olarak yakından takip ettiğini, siteler aracılığıyla kendisine ulaşan tüm mesajlara tek tek yanıt vermeye çalıştığını ifade etti.