Yediden yetmişe herkesi kucaklayan, köylü-kentli ayırmayan herkese yakın duruşuyla tüm Akhisarlıların gönüllerinde adeta taht kuran Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan GÜREL, Akhisar’da çalınmadık kapı, girilmedik hane bırakmıyor.

Cumhuriyet Halk Partisinden Akhisar Belediye Başkanlığına aday olmak için 20 ay önceden yola çıkan Dr. Gökhan Gürel, partiye ve Akhisarlılara sergilediği samimi ve içten davranışlarıyla, Akhisarlının umudu olmaya devam ediyor. Akhisar’da yıllardır siyasetçiler tarafından neredeyse hiçbir zaman kapıları çalınmayan haneleri bulup, tek tek ziyaret eden Dr. Gökhan Gürel, ziyarette bulunduğu evlerde hane sakinleri ile sohbet edip onların sıkıntılarını dinledi. Akhisar’ın dört bir köşesindeki en uçlarda bulunan hanelerin yaşadıkları sıkıntıların bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Dr. Gökhan Gürel, şehrin göbeğinde yaşayan Akhisarlıların faydalandığı tüm imkânlardan, hizmetin gitmediği bu hanelerin de faydalanacağı bir belediyecilik anlayışı için yola çıktıklarını ifade etti.

Eşi Dr. Fatoş Gürel ve CHP’li Kadın üyeler ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde, kenar mahallelerdeki aile yaşantıları ve geçim zorlukları üzerine sohbetler eden Gürel, Akhisar’ın dört bir yanına eşit hizmet dağıtımı yapacaklarını, hizmetin adil dağıtımı için çalışacaklarını vurguladı.