MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY’ın dün akşamki durağı Atatürk Mahallesi oldu.

Mansur ONAY ve ekibi yerel seçim kapsamında gittiği Atatürk Mahallesinde kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU, Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÜÇERLER ve Belediye Meclis Üyelerinin halkı selamlamasından sonra konuşmaya başlayan ONAY yapacağı hizmetlerden bahsetti.

CENGİZ ERGÜN’DEN SÖZÜMÜZÜ ALDIK.

“Söz vermek, vaat vermek kolay. Herkes bir şeylerin sözünü vermeye devam ediyor. 2009’da verilen sözleri de gördük. Hani nerde iş, nerde aş ,nerde verilen vaatler. Manisa’ya gelen üniversite hocalarından bazıları benim arkadaşım. ‘Hocam, Manisa’ya ne olmuş böyle çok değişmiş. Güzelleşmiş, modern bir şehir haline gelmiş.’ diyorlar. Ben gururla övünüyorum Manisa için. Neden bu güzellikler Akhisar’a da gelmesin Akhisar’da gelişmesin. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın sözü var. ‘Hocam, inşallah göreve getirilirseniz; katlı otoparkı size biz hediye edeceğiz.’ dedi. Manisa’ya söz verdi, Manisa güzelleşti, istihdam arttı. Bizde size söz veriyoruz eğer göreve getirilirsek Manisa’nın değişim rüzgarı Akhisar’da da esecek.” dedi.

Konuşma sonrası Belediye Meclis Üyelerini tanıtan MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY; “Eğer göreve getirilirsek, hepinizin tanıdığı, işlerinde büyük başarı göstermiş bu kardeşlerimizle Akhisar’a hizmet için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.