Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar, başkanlığını yapmış olduğu Akhisar Balıkesirliler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Çoşkun Karadaş, dernek yönetimi ve üyeleri Dağlar’ı kapıda büyük bir kalabalıkla karşıladı. Dernek Başkanı Karadaş, “ Derneğimizin Kurucu Başkanı Mustafa Bey’e ve çalışma arkadaşlarına bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum.  Öncelikle çıktığı bu yolda kendisini şahsım ve derneğim adına tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Mustafa Bey, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile tanıdığımız bir kardeşimizdir. Aynı zamanda derneğimiz ile ilgili bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarla hem Akhisarlılar hem de Akhisar’da yaşayan Balıkesirliler tarafından takdir edilmiş, Milletvekili Aday Adaylığı sürecindeki yapmış olduğu çalışmalarla da gelecekte yapacak olduğu başarıları kanıtlamıştır. Ankara’da Manisa’mızı ve Akhisar’ımızı kısacası bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine ve seçildikten sonra da yine halkın içinde olacağını başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kendisine güveniyoruz. Allah yolunu açık etsin. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kurucu Başkanlığını yaptığı Akhisar Balıkesirliler Derneğini ziyaret eden Dağlar, dernek yönetimi ve üyelerinin sıcak ve dostça karşılamalarından memnuniyetini dile getirerek, “Çok değerli Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarım, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bildiğiniz gibi burası benim yuvam sayılır. Uzun yıllar dernek başkanı olarak derneğimize ve sizlere hizmet ettim.  Bugün de Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Adayı olarak sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Bu kadar coşkulu bir şekilde beni karşıladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Değerli başkanımız Coşkun Bey beni ve bu süreçte yaptığımız çalışmaları çok güzel bir şekilde özetledi. Ben de her zaman olduğu gibi, onun belirttiği gibi Akhisar ve Manisa başta olmak üzere tüm milletimize faydalı olmak için canla başla çalışacağım” diyen Dağlar, daha sonra seçim çalışmalarından seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.