7 Haziran 2015 Genel Seçimler öncesi Manisa’dan aday adayları açıklamalarını yapmaya başladı. Eski Akhisar Balıkesirliler Derneği başkanı Mustafa Dağlar, Akhisar ilçe binasında yaptığı bir basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı. 

İlk olarak konuşma yapan ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, geçtiğimiz günlerde Mersin’de canice katledilen Özgecan Aslan ruhuna tüm katılımcılardan Fatiha okumasını rica etti. Seçim sürecine girdiklerini ifade eden Şenyiğit; “20 Şubat müracaat tarihinin son günü, 29 Şubat ve 1 Mart’ta temayül yoklaması yapılacak. Bu süre zarfında teşkilatımız olarak temayül yoklamalarında Manisa’ya gidip Milletvekili aday adaylarımız için yönetimimiz temayül yoklamasında oy kullanacaktır. Nihayetinde 7 Nisan’a kadar anket çalışmalarıyla ve üst kurullardaki çalışmalarla bu tarihe kadar sonuçlar açıklanmış olacaktır. Bugün burada  eski Balıkesirliler Derneği başkanı Mustafa Dağlar’ın aday adaylığı açıklaması için bulunuyoruz. Ben öncelikle Akhisar’ımıza Manisa’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu süreçte tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

3 gün önce hunharca öldürülen Özgecen Aslan için rahmet ve yakınlarına sabır dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar; “Allah’ım inşallah Türkiye’mize bir daha böyle acılar yaşatmaz. Önümüzde önemli bir seçim var. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi AK Parti’nin önünü kesmeye çalışacaklar. Onların kim olduğunu siz biliyorsunuz. Onlar Türkiye yükseliyormuş umurlarında değil, onlar varsa yoksa AK Parti’nin oylarını birkaç puan aşağıya çekmek, ama biz çektirtmeyeceğiz. Bu seçimden de büyük bir zafer ile çıkacağız. Kurucu genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde yeni Türkiye güçlü Türkiye için elimizden geleni yapacağız. 7 Haziran’da tarihi bir rekora ulaşarak Allah’ın izni ile en yüksek oyu alacağız. Bunun için gecemizi gündüzümüze katıp hep beraber çalışacağız. Ben Allah’ıma hamd ediyorum, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük en güçlü partisinden Manisa AK Parti Aday Adayı olarak sizlerin huzuruna çıkmamı nasip etti. Büyük Türkiye yolunda hep beraber ülkemiz için milletimiz için ve doğup büyüdüğüm özgür ve emin insanların yaşadığı Akhisar’ımıza hizmet edeceğimize buna inancımızın tam olduğuna size belirtmek istiyorum. İyi niyet ve güzel dileklerimle çıkmış olduğum hizmet kervanında huzurlarınızda aday adaylığımı açıklıyorum.”dedi.

Adaylık açıklamasının ardından partililere höşmerim ikramında bulunuldu. 

Mustafa Dağlar Kimdir?

14.10.1971 tarihinde Akhisar’da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Akhisar da tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç M.Y.Okulunu ve sonrasında İşletme Fakültesini bitirdi. Halen Akhisar'da ikamet etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.  

Uzun yılar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, Müdür Vekilliği ve Kamu Hastaneleri  Birliğinde Uzman olarak görev yapmıştır. 2002 yılında Sağlık Sen'e 3. üye olarak kayıt olmuş ve 2012 yılına kadar İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş ve büyük hizmetlere imza atmıştır. Sendika çalışmalarına devam etmesinin yanına 2011 yılında kurulan ve Akhisar’ın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı olmuş ve aday adaylığı sürecine kadar bu görevini yerine getirmiştir.