Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi yarın yapılacak olan seçim öncesi yürüyüş gerçekleştirdi. 

Tahir Ün Caddesi’nden başlayan Cumhuriyet Halk Partilere CHP Grup Başkanvekili Özür Özel, Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Başkanı Mustafa Ada ve Milletvekili Adayları Zerrin Mastan, Hayriye Hacet, Hakan Tatar, Sabri Temel eşlik etti. 

Tahir Ün Caddesi’nden başlayan yürüyüş, 1. Nakliye’den devam ederek Milli Egemenlik Meydanında son buldu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Akhisarlılara sözünü ileten İlçe Başkanı İsmail Şahin; “İster biz iktidara gelelim, ister koalisyon olsun, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Akhisar stadının 6 ay içinde biteceği sözünü vermiştir. Bu müjdeli haberi de sizlere buradan iletmek istiyorum.” Dedi.

Seçim sürecinde partililere teşekkürlerini ileten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel; “7 Haziran seçimlerinden sonra bir cumartesi günü yağmurlu bir günde yürümüş. Akhisar’da birinci parti olma sözünü vermiştik. Bu seçimlerde bizlerin değil, ama Cumhurbaşkanının isteği ile zorla tekrarlanan vatandaşa sen doğru karar vermedin bu kararını gözden geçir denen 1 kasım seçimlerinde CHP olarak hep birlikte olduk. CHP’ye gönül vermiş yüce insanlara yürekten teşekkür ediyoruz. Seçimlerden sonra geldiğimiz tüm görevlerde CHP olarak bütün vatandaşlarımızı yürekten kucaklayacak, Akhisar’a Manisa’ya büyük hizmetler yapacağız. CHP bu ülkenin başı sıkıştığında hep görev alan, insiyatif alan yoksulu, emekliyi çiftçiyi koruyan kollayan partidir. Sizlerden ricam şudur, görevliler yarın sandık başına 06.30’da gidecekler. Bizlerde saat 8’den itibaren oy kullanacağımız okullarda olacağız. Tanıdığımız herkese yardımcı olacak, son bir kez olsun onlarla göz temasında bulunacağız ve hep birlikte halkın iktidarını müjdeleyeceğiz.” Dedi.