Akhisarpress.com - CHP Akhisar İlçe Başkanı Bakırlıoğlu, kısa süre önce yönetimini yenileyen ADD Akhisar Şube Başkanı Günhan Bakırlıoğlu’nu ziyaret ederek başarı diledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongresinin ardından yenilenen yönetim kurulu Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Örgütü’nü ağırladı. CHP Akhisar İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Server Goral ve parti üyeleri dün ADD Akhisar Şube Başkanı Günhan Bakırlıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten CHP Başkanı Bakırlıoğlu, “10 yıllık Ak Parti iktidarı ne terörle mücadele edebilmiş ne bölgesel kalkınmayı sağlayabilmiş ne de insan hakları alanında yeni bir gelişmeyi ortaya koyabilmiştir. Şimdi yol ayrımındayız. Bunu gazete ve televizyonları açtığımızda kolaylıkla gözlemleyebiliyoruz. Yeni Anayasa, Kürt sorununun çözümü, vatandaşlık kavramının tartışıldığı günümüzde özellikle ADD ve Atatürkçü düşünceye sahip çevreleri zorlu bir süreç bekliyor. Bu süreçte ADD gibi sivil toplum kuruluşlarına, demokratik kitle örgütlerine çok iş düşüyor. Sizin de bu sorumluluğun farkında olduğunuzu biliyoruz. Burada herkesin yapabileceği bir mücadele mutlaka vardır. Kimse yapacağı şeyleri ve kendini küçümsemesin” dedi.

ADD Akhisar Şube Başkanı Günhan Bakırlıoğlu ise, “Bahsedilen konular hakkında derneğimiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz Akhisar şubesi olarak önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz panellerle yeni anayasa konusunu halka anlatacağız” dedi.