Akhisarpress.com - CHP Akhisar teşkilatının sosyal sorumluluk projeleri aralıksız devam ediyor. Köylerde, mahallelerde, çeşitli projeler üreterek vatandaşlarla bir araya geliyorlar. 554. Çağlak Festivali için CHP Açtığı stant da görevli 5 kişilik komite, hiçbir ayrımı yapmadan tespit ettikleri 5 yaşlı vatandaşla bir gün geçirdiler. Onları gezdirdiler, alışveriş yaptırdılar, yemek ikramında bulundular.

Akhisar CHP Teşkilatı olarak, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve bazı üyelerimizin de katılması ile Sosyal Sorumluluk Projeleri üretip hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen ilçe başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, “5 kişilik guruplar kendi aralarında toplanıp, projeler üretiyorlar. Hayata geçirmek için parti ve ekonomik farklılık gözetmeden vatandaşlarla bir araya geliyorlar. Okullara gidiyorlar. Öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit edip gideriyorlar. Köylerde ve mahallerde tespitler yapıp sağlık sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Ev kadını, Kadın Kollarında görevli Seda Nazlı Kaynar, “554. Çağlak Festivalimizde partimizin açtığı stant da 5 kişilik bir ekip kurarak hem işe koyulduk. Kabul eden 5 vatandaşımız da biri olan Zeynep nene tekerlekli sandalyesiyle bize katıldı. Onları gezdiriyoruz. Alışveriş yaptırıyoruz. Onlarla birlikte yemekte yiyeceğiz. Onların mutlu birkaç saat geçirtirsek kendimizde mutlu olacağız. Bir başka 5 arkadaşımızda bu kez 5 kişilik bir öğrenci gurubu ile bir araya gelip bir gün geçirecekler.” dedi.