Akhisar CHP İlçe Örgütünün düzenlediği mitinge, Manisa CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başgülşen ve 7. Sıra Milletvekili Adayı Zerrin Mastan katıldı.

Akhisar Pazar Pazarında toplanan CHP’liler yürüyüş gerçekleştirerek Kırbağlara oradan Balkan Göçmenleri Derneği önüne oradan da Rumeli Caddesinden Barış ve Gençlik Parkına geldiler. Reşatbey Mahallesi Barış ve Gençlik Parkında düzenlenen CHP Mitingine birçok partili ve vatandaş katıldı. Miting Saat: 21.00’de başladı. Mitingde konuşma gerçekleştiren CHP Milletvekili Adayları AK Parti’ye yüklendi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SÖZ ALDIM STAT BİTECEK

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin, CHP kadrolarının kaliteli olduğunu ve hiçbir partinin kadrolarının yeterli olmadığını dile getirerek; “Cumhuriyet Halk Partisi, insan haklarını korumak demek, demokrasi demek, diktatörün sonunu getirmek demek. Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları gibi kaliteli, ülkeyi yönetebilecek düzeyde insanlar başka hiçbir partide yoktur. Ülkenin her sorununa çözüm üretebilecek kadrolara sahibiz. 3 yıldır Akhisar Stadı bitmiyor. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bire bir görüştüm ve söz aldım. 6 ay içinde stat bitecek. Paso ligi de kaldıracağız.” Dedi.

HALKINI DÜŞÜNMEYEN PARTİYE HALKIMIZ DERSİNİ VERECEK

CHP Manisa Milletvekili Adayı Zerrin Mastan, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin kurtuluşu olacağını dile getirirken; “Biz artık halkımızın bu hükümete gereken dersi vereceğini düşünüyorum. Halkını düşünmeyen, çiftçisini, işçisini, esnafını, emeklisini, öğretmenini, öğrencisini düşünmeyen bir partiyi halkında düşünmeyeceğini tahmin ediyorum. Güzel günler, güneşli günler görmek isteyen halkımızın bu seçimde oyunu CHP’den yana kullanmasını bekliyorum.” Dedi.

YOLUMUZ HALKIN YOLU, YOLUMUZ HUZUR YOLU

Mustafa Başgülşen, yeni sezonda paso ligin bittiği, Akhisar’da Akhisar Belediyespor’un maçlarının oynandığı bir yıl vaadinde bulunarak; “Yolumuz halkın yolu yolumuz huzur yolu biz çiftçimize halkımıza ‘ananı da al git’, ‘gözünü toprak bürüsün’ diyenlerden değil onları milletin efendisi bilenlerdeniz. Çiftçiyi mazotu 1.80 Kuruş’tan vermeye, gübrede ilaçta ÖTV’yi kaldırmaya, tarım ve çiftçilikle uğraşıp da çocukları varsa çocukları 30 yaşına gelinceye kadar sigortalı göstermeye geldik. Emekliye 2 maaş ikramiye vermeye geldik. Hani 7 Haziran seçimlerinde asgari ücret 1500 TL diyorduk da AKP kaynak nerede diyordu ya şimdi ne oldu da çark etti. O zaman bize kaynak diye eleştiri yapanlar, nedense kendileri de asgari ücreti arttırdı. Demek ki CHP doğru söylüyormuş. Artık halkımızın bu yalan, dolanlara başvuran kişilere tokat vurma zamanı geldi. 7 Haziranda olduğu gibi bu seçimde de halkımız en güzel cevabı vereceğini umuyorum. Genç kardeşlerimin geleceği için, çiftçimizin, esnafımızın, emeklimizin, öğretmenlerimizin geleceği için daha huzur, daha zengin, daha refah bir ülke için Cumhuriyet Halk Partisinin zamanının geldiğini düşünüyorum. 1 Kasımdan sonra baskısız ve özgür bir ülkede görüşmek üzere hoşça kalın.” Dedi.

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin yarın saat: 13.00’da ilçe lokalinde toplanarak kortej yürüyüşü yapacaklarını bildirdi.