Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Kadın Kolları Teşkilatının organize ettiği "Birleşen Eller" Projesi sonuçlarını yayınladı. Öte yandan projeyi tanıtmak ve bayramlaşmak maksadıyla yarın (Salı) Kethüda Mahallesi 40 sokak No:1/C adresindeki mağazasında buluşulacağı bildirildi.
CHP Akhisar Kadın Kollarından yapılan yazılı açıklamada;

"2013 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları'nın aldığı karar gereği, Akhisar'da ihtiyaç fazlası, ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek amacıyla "Duyarlı Toplum Gönüllüleri" olarak "Birleşen Eller" projesini hayata geçirme kararı aldık. 

"Birleşen Eller Projesi" uygulaması için Kethüda Mahallesi 40 sokak No:1/C adresinde bir dükkan kiraladık. "duyarlı toplum Gönüllüleri" nin mağazamıza ulaştırmış olduğu ihtiyaç fazlası 2. el veya sıfır eşyaları tasnif ettik, mahalle muhtarlarına duyura yaparak, ihtiyaç sahibi kişilerin mağazamıza yönlendirilmesini istedik. 2013 yılının Şubat ayında, Akhisar CHP Kadın Kolları olarak nöbet çizelgesi yaparak mağazamızda haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri) 12:00 ile 16:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladık.

500'e yakın ailenin ihtiyaç fazlası eşyalarını getirerek, 500'e yakın ailenin de ihtiyaçlarını karşılaşmak üzere ziyaret ettiği mağazamızdan ve Seytiahmet Mahallesi ile Efendi Mahallesindeki geçici süre açılan mekanlarımızda; 50'ye yakın aileye ev eşyası desteği, 100'e yakın aileye erzak desteği, 500'e yakın aileye giysi, ayakkabı, kırtasiye desteği, 5 genç kızımıza çeyiz desteği, eşinden şiddet gören kadınlarımıza maddi manevi destek verdik. ayrıca Ramazan ayında 2 gün süre ile üyelerimizle iftar yemeğinde buluştuk. 

22 Eylül Salı günü, Kethüda Mahallesi 40 sokak No:1/C adresindeki mağazamızın bulunduğu sokakta eşyalarımızı dağıtarak bayramlaşmak istiyoruz. Tüm duyarlı toplum gönüllülerimiz ve gönüllü olmak isteyen halkımız davetlidir"