Haber Merkezi - CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Milletvekili Özgür Özel’in ve 17 ilçe Belediye Başkan Adayının tanıtımı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve parti meclisi Manisa’daydı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Manisa’ya gelirken yanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Manisa Milletvekilleri ve yardımcılarını da yanında getirdi. Manisa da yerel seçimlere hızlı ve güçlü bir giriş yapmak isteyen CHP, alanı tıklım tıklım doldurdu. Kılıçdaroğlu’nun miting alanına girmesiyle coşku had safhaya çıktı.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, platforma çıkarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile halkı selamladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’ya güvendiğini ve 2014 te Manisa’nın tüm ilçelerinde başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi. Akhisar ilçe örgütü tüm beldelerden ve köylerden kaldırdığı otobüslerle halkı mitinge götürdü. CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu; “ Bu gün CHP günü, biz Akhisar da seçimi alacağımıza inanıyoruz.

Genel başkanımızın da en güvendiğim ilçelerden birisi Akhisar demesi beni daha da mutlu etti. Örgütümün ne kadar çalışkan ve güçlü olduğunu biliyorum. Mitingde yapmış oldukları katkı bunun göstergesidir. Manisa mitingimizdeki kalabalık, Manisa Büyükşehir Belediyesini de Özgür Özel ile kazanacağımıza olan inancımı bir kat daha arttırdı. 30 Mart 2014 te Manisa’nın Cumhuriyet Halk Partisinin olacağına biz inandık, herkesin de inanmasını istiyorum. Mitingimize gelen tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.