Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimlerine yaptığı ön seçimle oldukça iddialı başladı.   29 Mart’ta gerçekleşen ön seçimden sonra da adaylarla birlikte tüm ilçe ziyaretlerini tamamlayan CHP’liler Manisa’da tam gaz seçim çalışmalarına devam ediyor.  Diğer partiler 7 Nisan günü adayların Parti Genel Merkezleri tarafından açıklanmasını beklerken, CHP Manisa’da tüm aday adayları ve adaylarla birlikte 17 ilçenin tamamında İktidar Yürüyüş Buluşmalarını tamamladı.

CHP İLÇELERE 2. TURA BAŞLADI

29 Mart’ta yapılan ön seçimden aylar öncesinden sahaya inen CHP’liler 29 Mart ön seçiminin rüzgarını da arkalarına alarak çalışmalarını daha da hızlandırdı.  17 ilçenin 17’sinde aday buluşmalarını tamamlayan ve her ileçde iktidara yürüyüş etkinlikleri düzenleyen CHP’liler ilçe ziyaretlerinde ise şimdiden 2. tura başladı. CHP’li Milletvekili adaylarının vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattığı ziyaretlerde ise vatandaşların CHP’ye gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

DİĞER PARTİLER SAHADA YOK

Vatandaşların ‘Yine mi CHP’liler, diğer Partilerden daha kimse gelmedi, siz ikinci kez geliyorsunuz’ diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediği ziyaretler ise sokakta büyük ilgi topluyor. Gittikleri yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan CHP’lilerin ziyaretlerinde ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar ve vatandaşın geçim derdi konuşuluyor.

CHP’liler yaptıkları ziyaretlerde vatandaşın cebini yakan ekonomik krizden kurtulmak için reçetenin hazır olduğunu ve iktidara talip olduklarını belirterek, 7 Haziran Milletvekili Seçimlerinin ardından kurulacak CHP iktidarında emeklilerin geçim sıkıntısının sona ereceğini, gençlerin işsiz kalmayacağını ve çalışanların hak ettiği bir yaşam standardına ulaşacağını anlatıyor ve 7 Haziran seçimleri için destek istiyorlar.

EMEKLİYE İKİ MAAŞ İKRAMİYE MANİSA’NIN DA GÜNDEMİNE OTURDU

CHP’nin seçim bildirgesinde ekonomik krizden çıkış formülünün yer aldığını da anlatan CHP’liler, CHP iktidarında ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığında emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verileceğini, asgari ücret ile ilgili düzenleme yapılacağını, kredi ve kredi kartı batağında olan dar gelirlilere ödeme kolaylığı sağlanacağını da vatandaşa tek tek anlatıyor. 

ÖZGÜR ÖZEL HEM SOMA DAVASINI TAKİP EDİYOR HEM İLÇE ZİYARETLERİ YAPIYOR

Her bir adayın tek tek Manisa’nın 17 ilçesine bir program çerçevesinde ayrı ayrı ziyaretlere başladığı seçim çalışmaları kapsamında CHP’nin 1. Sıra adayı ve mevcut milletvekili Özgür Özel de dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Soma davasını da takip eden ve davaya müdahillik talebinde bulunan Özgür Özel duruşmaların sonrasında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. 

CHP Manisa Milletvekili ve 25. Dönem 1. Sıra milletvekili adayı Özgür Özel bu kapsamda önceki gün Akhisar’ın belde ve köylerinde vatandaş ve partililer ile buluştu. Akhisar İlçe lokalinde parti üyeleri ile bir araya gelen CHP’li Özgür Özel, ilçe esnafı ve kahvehanelerini tek tek dolaşarak 7 Haziran seçimleri için vatandaştan destek istedi.  Daha sonra Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret eden Özel’e CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar İlçe Kadın kolları ve çok sayıda partili eşlik etti. 

CHP RÜZGARI SOKAĞI SARDI

CHP’li Özel ziyaretlerinde yaptığı açıklamada;

‘Diğer partilere örnek olacak bir demokrasi yarışını yaptık ve gerek öncesinde gerek sonrasında yaptığımız ilçe ziyaretleri ile şu anda tam gaz yol alıyoruz ve iktidara yürüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlere yaptığı ön seçimle 1-0 üstünlükle başladığı gibi, bunun da avantajını iyi kullandı ve diğer partiler daha adaylarını belirlememişken biz ilçelerin tamamına ilk tur ziyaretlerimizi bitirdik. Diğer partilerin adayları netleştikten sonra ise adaylar seçim hazırlıkları için fotoğraf çektirirken, takım elbiselerini hazırlarken biz 2. tur ilçe ziyaretlerimize geçtik. Şimdilerde de 2. tur ziyaretleri de bitirmek üzereyiz. Bu gurur hepimizin, tüm üyelerimizin. CHP’nin rüzgarı Manisa’nın tüm sokaklarında hissediliyor zaten. Bizim heyecanımız sokağa da yansımış durumda. Öyle ki biz bu seçimde sadece oy alarak kazanmayacağız, sevgi ile,umut Ile, sıcacık tebessümler ile ve gülümseyerek kazanacağız.’ dedi.