Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Akhisar’daki muhtarlar ile kahvaltıda buluştu.Manisa CHP İl Başkanı Mustafa Ada,Akhisar CHP İlçe başkanı İsmail Şahin,Kadın Kolları başkanı Sevilay Ender Büyükyazgan Akhisar CHP eski ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte Akhisar’da bulunan mahalle köy ve kasaba muhtarları ile kahvaltı düzenleyerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Düzenlenen kahvaltıya CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’de katılım gösterdi.

Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin konuşmasında Akhisar’da bulunan muhtarlar,Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı eski ve yeni yöneticileri ile bir arada olmasını amaçladıklarını ifade etti.

Şahin;Bu günler çok heyecanlı hızlı geçiyor Türkiye seçim atmosferinin içerisinde iken bizlerde dedikki eski belediye başkanlarımız ile eski ilçe yöneticilerimiz ile Manisamızın evladı Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Özgür Özel ile  muhtarlarımızı buluşturalım.Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim afiyet olsun’dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuşma yaparak CHP vaatlerinden bahsetti ve verilen sözlerin kanıtlarını açıklayarak CHP zihniyetinin verdiği sözlerin gerçeklik payından bahsetti.

Özel; ‘Sevgili muhtarlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, eski başkanlarım sayın İl Başkanım sayın ilçe başkanım değerli yöneticilerim Cumhuriyet Halk Partisi çiftçimize,işçimize değer veriyor sigortalının asgari ücretinden kesinti yapmıyor,çiftçize mazotu düşük fiyatı ile veriyor.’

Çiftçiler için açıklama yaparak sözlerine başlayan Özel; ‘Tulumbanın suyu kaçtı’ diyerek Türkiyede ki tarımın %40 tan %20 ye düştüğünü belirtti.Çiftçilere sağlanan kolaylıklar mazon,gübre fiyatları ve ilaç fiyatları ile çiftçilere masrafın az ürün kalitesi ve oranının artacağını ve bu sayede de tarımda büyümenin sağlanacağını belirtti.

Yeni nesil teknolojiden de bahseden Özel; ‘günümüzde artık tarımla,sanayii ile değil gençler ile büyüme sağlanıyor 5 üniversiteli arkadaş cep telefonu için maden toplayarak vakit geçirilen bir oyun yaptılar ve bu oyun 2.7 milyar dolar ‘a satıldı. Biz Zonguldak’taki kömür işletmemizi kazasız belasız tamamen boşaltsak bu kadar para anca ediyor.Amacımız Türkiye’ye gelişmiş sanayi kurup Cep telefonu,bilgisayar ve tablet üretmektir.’dedi.

Mazot 1.43 Lira

Mazotunda çiftçilere düşük fiyatlı satılacağını belirten Özel; ‘Mazotun %30 ‘unu lüks yatlar kullanmakta ve aldıkları fiyat 1.43 Liradır.%10 u kaplayan lastik tekerlekli traktörlerimize ise mazot 4 Lira yani Zengine ucuz fakire pahalı mazot.Rahmi Koç ‘un sahip olduğu 5500 beygirlik yeni yatına mazot 1.43 Lira 55 beygirlik traktöre 4 Lira.Biz söz veriyoruz Mazot lüks yatlara 4 Lira çiftçiye 1.43 Lira olacak.’,

Manisada kapanan belediyelere son olarak değinen Özel; ‘Büyükşehir ile birlikte kapanan tüm belediyelerimizi 25 Ekim Pazar günü seçim gerçekleştirerek yeniden açacağız.’dedi.

Konuşmaların arından muhtarlara katıldıkları için teşekkür eden İlçe yöneticileri,eski başkanlar ve Milletvekili muhtarların sorularını tek tek yanıtladı.