Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan Dr. Gökhan Gürel, Zeytinliova ve Ballıca beldeleri ile, Işıkköy ve Sakarkaya köylerini kalabalık parti üyeleri eşliğinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisinden Akhisar Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Gökhan Gürel, belde ve köy teşkilatları önünde halkla gerçekleştirdiği toplantıların ardından, kahvehanelerdeki halkla bir araya gelerek, köy esnaflarıyla da sohbet etti. Belde ve köy teşkilatlarında görev alan parti yetkili ve üyelerinin de yoğun katılım gösterdiği toplantılarda yaptığı konuşmalarda Gürel; "Bundan 18-19 ay önce dağ köylerimizden çalışmalarımıza başladığımız gün verdiğimiz bir söz vardı. Şimdi bu sözü siz değerli vatandaşlarımızın huzurunda tekrar dile getirmek istiyorum. Sonuç ne olursa olsun, hangi yöntem ile olursa olsun, ister üye bazında ön seçim olsun, ister delege bazında ön seçim olsun, isterse de kamuoyu yoklaması olsun, hakkaniyeti adil ve demokratik olacak tüm yöntemlerde, örgütümüzün ve milletimizin vereceği bütün kararlara saygı duyacağıma ve bu konuda çıkacak sonuç ne olursa olsun, bunları kişisel bir mesele haline getirip, sizlerin geleceğe dair umutlarınızı kırmayacağıma, sizleri üzmeyeceğime söz vermiştim. 18 aydır bu sözümü tutmaya çalıştım, bu akşam yine aynı noktadayım. Zeytinliova'da ne konuşuyorsak, Işıkköy'de de onu konuşmaya devam ediyoruz. Efendi Mahallesinde ne konuştuysak, Ragıpbey'de de onu konuşuyorum. Çizgimizde hiçbir sapma olmadan bugüne kadar geldik. Ne istediğimi çok iyi biliyorum. Yıllardır Belediye Başkanlığı için hazırlanıyorum. Kafamda projelerimi oluşturuyorum. Toplumun her kesimiyle görüşüyorum. Bu nedenle sizlerde bu şansı istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. " dedi.

BELDE VE KÖY HALKINDAN DOKTORA YOĞUN İLGİ

Vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Dr. Gökhan Gürel'in, köy kahvelerindeki samimi ve içten davranışları halkın ilgisini daha da artırdı. Yoğun bir kalabalık eşliğinde uğradığı Işıkköy meydanındaki bir kahvehanede Dr. Gökhan Gürel'i özellikle ziyarete geldiğini söyleyen, başka partiyi tutmasına rağmen Dr. Gökhan Gürel'i ilk olarak kahvehanenin camında gördüğü fotoğraftan tanıdığını, sonra Gürel hakkında detaylı bilgi sahibi olduğunu belirten Hacı Amcanın kurduğu cümleler Işıkköy ziyaretinin sürprizi oldu. "Resmini görünce Belediye Başkanı bu olsun dedim. Önemli olan hizmet etmektir. Aramıza kimseler sınır koyamaz" diye coşkulu bir konuşma yapan Hacı Amcanın bu sözleri parti üyeleri ve vatandaşlar tarafından alkışlandı. Zeytinliova ve Ballıca beldelerindeki yoğun katılımlı toplantılara belde başkanları eşlik ederken, Işıkköy ve Sakarkaya buluşmalarında Dr. Gürel'i köy muhtarları ağırladı.