Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan GÜREL, çarşamba pazarı esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çarşamba pazarı esnafıyla bir araya gelen Dr.Gökhan GÜREL Pazar yerinde halkın ve esnafın Akhisar ile ilgili görüş ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.

Çarşamba pazarında halkın büyük ilgisiyle karşılanan Dr Gökhan GÜREL; “Bu sevgi karşısında ne kadar duygulansam azdır. Bu pazar yerinin bulunduğu alan, benim çocukluk yıllarımı geçirdiğim semt. Bu pazar yerinde şimdi doktor olan arkadaşlarımla limonata satarak harçlık yaptığımızı, pazarcı esnafının yanında yaz çıraklığı yaptığım günleri hatırladım.Şimdi burada karşınızda belediye başkan aday adayı olarak bulunmak beni fazlasıyla duygulandırdı. Siz değerli esnaflarımızın desteğiyle ve halkımızın destekleri sayesinde belediye başkanı olursam, bu benim için ayrı bir onur ve gurur olacaktır” diyerek duygularını dile getirdi.

Cana yakın tavrıyla ilgi odağı olan Gürel, esnafın dilek ve taleplerini tek tek not alarak “Pazarcı esnafı ile belediye arasında iletişimi en üst düzeyde sağlayacağız. İki üç saattir pazar yerinde havasız ortamın ne olduğunu hep birlikte daha iyi hissediyoruz. Havalandırması ve temizliği daha sağlıklı olan rahat pazaryerleri için çalışacağız. Pazar pazarını da ziyaret ettiğimde orada da özellikle kışın yağmurlu havalarda ortaya çıkan alt yapı sorunu dile getirilmişti. Pazarcı esnafı en temel ihtiyaçlarımızı ayağımıza getirirken aslında bir çeşit kamu hizmeti de yapmaktadır. Pazarcı esnafına bakışımız bu noktadadır. İnşallah göreve geldiğimizde dile getirdiğiniz sıkıntıların sizlerin de destekleriyle üstesinden geleceğiz. Akhisarlıların ve pazarcılarımızın rahat rahat hizmet alabileceği ve hizmet verebileceği modern pazaryerleri kuracağız” dedi.